We waren een kapje kwijt van een AB, bij navraag werd deze kostenloos opgestuurd!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel geleverd.

Bestelde is niet gelijk aan de afbeelding en van minderwaardige kwaliteit. Vuilnisbak.

Pluspunten

Alle producten anoniem besteld voor vijf uur besteld en de volgende dag in huis Duidelijke website / product beschrijving

Pluspunten

Snelle reatie op mail met vraag. Beschrijving en software via wetransfer opgestuurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie en levering op tijd.

Zoekfunctie op website werkt niet goed.

Pluspunten

Goede service Mail sturen en probleem wordt direkt opgelost

Pluspunten

heel tevreden over het apparaat.Het werkt perfect. Levering was snel en perfect verlopen.Dikke pluim voor dit bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Bij vragen een duidelijk antwoord met de juiste hulp.

Vraag stellen onder het product werkt niet beter direct via hun eigen email

Pluspunten

- telefonisch goed bereikbaar - medewerkers met kennis van zaken - ruim assortiment

Pluspunten

Perfecte service. Zeer snelle levering. Zeer tevreden over dit bedrijf!

Pluspunten

Het bedrijf levert wat je besteld.Ook al was de advertentie niet korrekt.IK zou ze de warme Douch geven (zoals de consumentenbond dit doet bij Kassa)Vandaag besteld morgen geleverd.

Pluspunten

Prima service. Snelle levering.

Pluspunten

Kon onmiddelijk defect product omruilen. Zeer snelle levering. Uitstekende kwaliteit. Spy-pen SKU 7018 functioneert na jaren nog steeds uitstekend. Was gebruiksaanwijzing kwijt. Deze werd binnen 5 min. toegezonden! Klasse!

Nee.

Pluspunten

Bestellingen verlopen vlot Helpdesk is snel

Pluspunten

Ik woon in Brussel mijn deur was vandaliseerd .Ik heb en camera die op mijn deur gedaan .sindsdien ik ben te blij. Dank u wel Sitcon .

Pluspunten

Ben zeer fijn geholpen. Moest met spoed een nieuwe 4G camera hebben, toen mijn oude (ook gekocht bij dit bedrijf) het ineens begeven had. Als service werd de camera door hen voor mij ingesteld zodat ik hem per direct kon gaan gebruiken. De volgende dag werd deze al bij mij geleverd. Zij hebben professioneel personeel, dat ook goed telefonisch advies uitbrengt als je een vraag hebt.

Er zit geen gebruiksaanwijzing bij het product. Zou fijn zijn als die bijgesloten zou zijn.

Pluspunten

Goed geholpen aan de telefoon door Mitch en bestelling snel in huis

Pluspunten

Goede service. Heel geduldig in uitleg. Top geholpen en een product wat voldoet aan mijn verwachtingen. 3G buitencamera.

Pluspunten

Correcte firma met vriendelijke en technische zeer goed op de hoogte medewerkers en met kennis van de producten die ze verdelen. Heb een zeer goede ervaring met het Filiaal in Maaseik !!

alleen maar positief. Eventueel een filiaal openen meer in het center van België

Pluspunten

Kwalitatieve hoogstaande producten en service. Steeds vriendelijke en correcte contacten. Facturatie en verzendingen steeds correct. Top !!!!!!!!!!!

Pluspunten

Zeer snelle levering en ondersteuning bij aanschaf. Tevens na bijna 2 jaar in gebruik een vriendelijke en super service met groot oplossend vermogen.

Vooral zo door gaan

Pluspunten

Top service. Peilbaken gekocht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Langsgeweest voor een beveiligingscamera in Weesp. Goede uitleg gekregen.

Duidelijkere keuzehulp op website.

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering.

Pick ups points kunnen laten selecteren als aflveradres

Pluspunten

duidelijke service. Goede garantieregeling. en snel

11 Twentehaven

Nieuwegein 3433 PT