Pluspunten

Snelle Service, Snelle reacties! Foutje aan onze kant die zeer snel werd rechtgetrokken!

Pluspunten

vriendelijk telefonisch contact, Heb 2 jaar geleden bewakingscamera gekocht, display kapot nieuwe camera, en display gekregen, met zeer goede uitleg toen ik de app op de telefoon niet werkbaar kreeg. Kortom bedankt voor de service

Pluspunten

Als halve digibeet ( ik ben 80 jaar ) heeft uw Mark mij uitstekend geholpen bij de verdere installatie van mijn 720P HD Draadloze bullet camera set plus 9 inch scherm plus 64 GB SD-kaart. Hulde voor deze vakman !!

Even iets heel anders. In de Nederlandse papieren handleiding staan wat kleine spellingfoutjes. Verbind het scherm moet zijn:verbindt het scherm,enzovoorts. Dus: Het geschied moet zijn: het geschiedt. Stam plus t. Denk maar aan : het maakt niet uit, stam plus t.

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Ik heb al verschillende keren iets besteld via Sitcon en altijd met een uitstekende en snelle service. Ook adviezen per telefoon en andere media worden adequaat en snel afgehandeld. Kortom: ik ben een supertevreden klant en zou iedereen aanraden via Sitcon aankopen te doen.

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service! Besteld product (alarmmatje) was helaas binnen een maand defect. Dit gemeld aan SITCONsecurity en binnen 2 dagen ontving ik zonder 'gedoe' een nieuw matje. Hopelijk gaat deze langer mee, maar ben heel erg blij met deze goede service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering

Betere omschrijving bij producten die op de site staan Er worden andere modelen geleverd dan die worden omschreven

Pluspunten

Nadat mijn alarm wat ik had besteld niet voldeed en ik het zelf stuk had gemaakt omdat ik de batterij er niet uit kreeg. Is er een mail kontakt geweest en is super opgelost. Kreeg zonder gezeur een nieuwe opgestuurd! Bedankt hier voor. Ellen

Pluspunten

Ruim en Up to date assortiment naar beveiliging toe, Professioneel advies en gemakkelijk bereikbaar, Betrouwbaar en zeer snelle levering !

Pluspunten

super service! werken klant gericht en ondernemen onmiddellijk actie om de klant verder te helpen. Zéér tevreden!

Pluspunten

Goede sevrice. Vooraf even gebeld welke bewakingscamera het meest geschikt zal zijn en de camera die me is aanbevolen bevalt zeer goed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke website

Tijdregistratieklok aangeschaft en keurig een email gekregen dat het dezelfde dag verstuurd zou worden met tracking nummer erbij van UPS. Helaas is na twee mijn bestelling nog steeds niet verzonden, maar is er alleen een label aangemaakt. Op email wordt niet gereageerd.

Pluspunten

-Klantvriendelijk -goede service -goede aftersales -werknemers weten de juiste vragen te stellen zodat mijn probleem opgelost kon worden

Pluspunten

deskundig personeel prima service

Pluspunten

perfect advies goede kwaliteit en als er dan wel wat is zeer snelle service

nee

Pluspunten

Nette winkel in Nieuwegein met prettige en vriendelijke medewerkers. De medewerkers weten waar ze over praten en geven erg goed advies. Ik wilde een goede camera en ben super geslaagd. Mijn huis is weer een stuk veiliger dankzij Sitcon, bedankt daarvoor.

Pluspunten

Na meer dan 2 jaar was de adapter stuk. We ontvangen nu kosteloos een nieuwe! Helemaal top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Onze hoofd beveiliging wilde een GPS tracker kopen omdat wij last van auto diefstallen hadden. Wij wilden diefstal uitlokken en dan adres van de gestolen tas doorgeven aan de politie. Het bleek niet te werken zoals verwacht. Sitconsecurity bood een passende oplosssing om tot een oplossing te komen.

Goede oplossing geboden. Wel moesten we doorvragen hiervoor. Dit had iets soepeler gekunt.

Pluspunten

Geduld bij uitleg aan een leek op cameragebied. Deskundige goede instructie aan de telefoon. Meteen een Ned. talige handleiding gemaild.

Zo doorgaan a.u.b.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle correcte service. Zeer klantgericht

Een iets uitnodigender ingang op de locaties waar men kan komen kijken.

Pluspunten

Kwalitatief goede artikelen en de nodige hulp bij de installatie als je dat nodig hebt. Snelle levering en prima service!

Pluspunten

USB autolader gekocht. Bij eerste contact met het 12V contact vliegt de lader in brand. Onveilig en waardeloos product. Erger nog, Sitecon neemt zijn verantwoordelijkheid niet. Op website staat dat ze binnen 2 werkdagen zullen reageren. Na 4 dagenlang diverse mails nog niets gehoord. Kortom: onveilig en waardeloos product samen met zeer slechte service.

Pluspunten

Prima service en product, Goede communicatie, reden om terug te komen.

Pluspunten

Super service Snelle levering

Betere gebruiksaanwijzing toevoegen

11 Twentehaven