goed en slecht

Mijn ervaring is aan de ene kant goed met de snelle levering. Maar wat het retourneren betreft gaat het niet makkelijk. Er zijn geen duidelijke informaties over een retour formulier bijvoorbeeld. Ik heb er geen een gekregen. Ik heb het in email gevraagd. het retourneren in voor je eigen conto. Bij andere bedrijven is het vaak gratis. en krijgt men meteen een retour etiket in het pakket mee. Dat is een verbeter punt denk ik. verder ben ik tevreden.

Snel levering ,en werk prima

Moeilijk

Geen Nederlandse handleiding bij

alles verloopt vlot

top materiaal

Grandioos

Snelle service...1 min puntje ..de bezorger deponeert bij de buren ( wij waren thuis ) met briefje ..toestemming voor neerzettoestemming. Jammer.

Snelle levering goed product echter verkeerde adapter

Helaas was de bijgeleverde adapter een 15volt moet 5 volt zijn. Eerst dacht ik werkt niet, nieuwe gevraagd en gekregen, maar weer 15 volt. Werkt nu wel maar om verklikker op te laden moet ik dezelfde adapter van de ontvanger gebruiken.

Defect product ontvangen en zeer professioneel opgelost

Ik had een defect product ontvangen en dit is op een goede en professionele manier opgenomen geweest en opgelost.

Komen afspraken na. Na bestelling netjes verpakt en op tijd geleverd.

Aankoop voldoet aan verwachting

Snelle en adequate afhandeling, product voldoet aan verwachting.

Makkelijk in gebruik

Snelle levering, goed product

De bestelling kwam heel snel binnen, het product werkt prima.

product beantwoordt aan de verwachting

Het was niet helemaal duidelijk hoe het product geopend moest worden, maar het filmpje op de site bracht duidelijkheid. Bedankt.

Uitstekende klantenservice

Deur alarm besteld en ontvangen maar door een foute montage van de springveren en kontaktpunten in de batterijhouder, gingen de batterijen er niet in. Naar klantendienst gebeld, en de volgende dag heb ik een goed werkend produkt ontvangen. Een defekt kan altijd voorkomen, daarom geeft een efficiente en vriendelijke klantendienst vertrouwen om te kopen.

Prima en solide levering

Producten voldoen aan de beschrijvingen

bijzonder tevreden, en vooral ook de prima naservice. Zij zijn oprecht bekommerd

Deze firma verdient echt een positieve pluim! Lees daarom zeker tot het einde. Twee identieke personenalarmen aangekocht. Eentje werkt prima zoals ik ken van vroeger. Zodanig galmend en luid dat je belager echt weg moet. Het tweede, 100 % identiek aan het eerste, werkt maar ... is echt niet luid genoeg in een buitenomgeving. Op een decibelmeter geeft ie 35 decibel minder dan zijn identieke broertje. De batterij is nieuw. Ik schreef hierover een beoordeling op de site ZONDER ZELF EERST CONTACT TE NEMEN MET HUN KLANTENDIENST. Fout van mij. Maar ... SITCONsecurity.nl zelf contacteert mij spontaan met voorstel een nieuw toestel toe te sturen, eentje dat ze bovendien eerst getest hebben. Ik was echt blij met deze opmerkelijke service. Zowel het toestel zelf maar absoluut de firma verdienen een dikke pluim

Het lijkt mij een goed idee voor de caravan

Ik heb het alarm nog niet kunnen installeren.

Eerste hulp niet goed andere persoon dan super goed

Kocht een systeem belde naar Nederland deze persoon zij kom langs met U systeem effe 110km belde naar Maaseik deze persoon bracht met alles in 15 min online !!! Alles werkt perfect

Snel en betrouwbaar.

Duidelijke beschrijving en goed product

Mooi product wat echt goed werkt en uit te breiden is.

snelle levering , perfect beeld maar zeer slechte gebruiksaanwijzing

De gebruiksaanwijzing is onvolledig en slecht leesbaar, erg jammer voor een prima product

Snelle, correcte levering van prima product

De opritverklikker van PIR doet alles wat ik ervan verwachtte.

Prima eerst een heeeel gevoelige sensor werd meteen omgeruild en alles werkt prima

Prima vlot en correct geholpen om het probleem op te lossen

Geweldige service

Mijn vragen over het product verder goed beantwoord door Hette, hier door heb ik besloten op dit product bij uw firma te bestellen. Ik zal zeer zeker uw firma aanbevelen. Dank u wel. Met vriendelijke groet.

11 Twentehaven

Nieuwegein 3433 PT