Je verwacht goed, maar krijgt beter.

He, ja hoor sitcon heeft eindelijk een keer een fout gemaakt. Een product wat niet toereikend was werd mij opgestuurd. Nadat ik dit duidelijk heb gemaakt, werd er binnen één werkdag een oplossing voor bedacht en uitgevoerd. Kortom, een top bedrijf.

Vlot en correct

Wederom prima

GOED GEREGELD EN WERKT PRIMA

IK HAD EEN BESTELLING GEDAAN BIJ SITCOM MET 2 SETJES ONTVANGERS EN MELDERS; BIJ ONTVANGST BLEEK ECHTER DAT ER IN 1 DOOSJE DE ONTVANGER ER NIET BIJ ZAT. MELDING GEMAAKT TELEFONISCH/MAIL EN HEB EEN COMPLETE NIEUWE SET ONTVANGEN. IK WAS OOK AL BLIJ GEWEEST MET ALLEEN DE ONTVANGER MAAR VOOR DE "OVERLAST" KREEG IK DEZE COMPLEET . DUS SUPER BEDANKT OOK VOOR HET VERTROUWEN

Top service, snelle levering

Mijn vraag werdt dezelfde dag beantwoord via de mail. Link naar het product. Snelle levering.

Goede service, snelle respons

Snelle bezorging en snelle respons per mail op mijn vragen

Prima ervaring

Op tijd geleverd. Prima product. Wel erg beknopte handleiding. Geeft weinig uitleg.

Niet te programmeren

Niet te programmeren

Kwaliteit oogt Micky Mouse

Werkt tot nu toe goed

Snelle levering en makkelijke instalatie

Goede kwaliteit voor de prijs en makkelijk aan te sluiten op een scherm en via de app op de telefoon.

goede en snelle levering

Prima levering, duidelijke documentatie, alles werkt.

Op tijd geleverd en goed product

Het toestel werkte niet

Ik heb het terug gestuurd en wacht nu het resultaat af

kan ik nog niet zeggen

heb het nog kunnen plaatsen,ben geopereerd aan mijn schouder en kan niets doen,komt wel goed dank u mvg.Walter

Gewoon goed

Na defect product, nieuwe toegestuurd gekregen. Deze bleek ook! defect. Vervolgens winkel bezocht en weer nieuwe gekregen met extra set batterijen. Keurig opgelost.

vlotte afhandeling terugzending niet werkend toestel. Geen afdoende handleiding beschikbaar?

na telefonisch contact vlotte en vriendelijk behulpzame afhandeling voor terugzending van het niet werkend toestel ( ontvangen 1 week na aankoop ... DPD ) met ontvangst van nieuw toestel ( nu ontvangst na 1 dag ... DPD) aangekochte accessoire (extra geheugenkaart) bleek niet bruikbaar voor dit toestel ... terugname zou geen probleem zijn handleiding ontbreekt bij nieuw toestel ... kan misschien via mail nog bezorgd worden? wordt vervolgd ... mvg, ET

Goede uitleg en snelle levering.

Goede uitleg en snelle levering

Top kwailiteit

zeer tevreden over de levering en de inhoud, systeem is ondertussen geïnstalleerd en werkt prima Top beeld kwaliteit.

zeer positief de informatie en de verzending

De telefonische informatie over het product was heel duidelijk. De persoon deed veel moeite om dingen op te zoeken. Zodoende heb ik het product ook gekocht. Het werd keurig geleverd met een uitgeprinte handleiding. Het product bevalt prima en doet wat het moet doen. Capeau.

levering volledig volgens bestelling

zeer goed telef contact en prima en snel verzonden

1e telef contact was iets minder;employee gaf foutieve info maar na terugbellen prima snel verzonden en nog gratis kabel erbij gekregen

Snelle en vlotte levering

Ik woon in Spanje, via internet besteld en ongeveer vijf dagen later geleverd. Een uur vooraf gemeld welke tijd ze zouden afleveren

GEWELDIG

Steeds behulpzaam en begripvol. snelle service

Makkelijk te installeren en doet wat ie moet doen!

Makkelijk te installeren, zelfs voor iemand die niet heel handig is. 1 keer iets hoger afgesteld omdat er een kat onderdoor liep en verder geen valse meldingen meer gehad.

Heel goed and harde geluid

De alarm is echt goed, en maakt voldoende geluid! Heeft ook afstandbedining en je kan aanpasen wat je wil en hoe je het wil Ik raad deze product zekker aan

Doen wat ze beloven.

Makkelijk bestellen en snel bezorgen en wat er geleverd wordt is wat je wil krijgen. Dus goed snel en adequaat.

11 Twentehaven

Nieuwegein 3433 PT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire