positief

Jammer dat na aankoop bleek dat sitcon via facebook andere (lagere) prijs afficheerde. Maar daarop gewezen heeft sitcon dit meteen rechtgezet en een terugbetaling uitgevoerd. Zeer correct dus.

Snelle levering, werkt goed

Tevreden, alleen mijn vraag voor extra optie na reminder nog niet beantwoord

Prijs kwaliteit goed, correcte levering.

Correct nauwkeurig en stipt op tijd geleverd.

Snelle levering van mijn minicamera en reserve onderdelen

Na een belletje met vraag voor levering van een tweede minicamera kreeg ik gratis een nieuw achterkleptje en een mooie bevestigingsbeugel snel thuis geleverd.

Duidelijk

Werkt tot nu toe niet

Mijn bestelde apparaat werkte onverhoopt niet, na contact met sitcon kon ik het terugsturen en mocht ik kiezen om een nieuw product te ontvangen of mijn geld te terug te ontvangen. Prima service.

Goed geholpen

Na telefoontje met Maaseik netjes geholpen

Geweldig systeem, Geweldige service

Goede kwaliteit camerasysteem! Opgehangen en aangesloten. Ik kreeg geen connectie tussen camera en beeldscherm. Contact opgenomen met sitcon en aangegeven dat we het idee hadden dat het draadloze het probleem gaf. We kregen meteen nieuwe draadloze adapters toegestuurd en zelfs een extra ontvanger! Top service!!!!!

Goed product geleverd.

Snelle levering, goede service!

goede producten

Bij vragen wordt je snel geholpen. Heb vertrouwen in hun service.

top alles goed ontvangen

was de eerste maal ,ben zeer tevreden top product werkt prima en snelle levering. bedankt en tot de volgende maal.

Vlotte Bestelling

Vlotte bestelling en snelle levering

niet goed

ik kon de beelden alleen op mijn telefoon zien als ik vlakbij de camera stond met mijn telefoon. Heb de camera inmiddels maar verwijderd want had geen zin zo

snel accuraat

order per abuis niet compleet afgeleverd , dag later zonder enig gedoe of discussie alsnog

Prijs en kwaliteit zijn goed

Apparaat werkt goed en he l goed hoorbaar. Handig dat men het ook kan uitzetten dmv knop.

Snel en correct

Snel en correct, product ook zoals omschreven!

Geweldige service

Zeer behulpzaam, bereikbaar en betrouwbaar.

Behulpzaam.

Vanaf het eerste telefonisch contact is SITCONsecurity behulpzaam. En dat stopt niet na de ontvangst van de bestelling. Als er vragen zijn is er altijd antwoorden/ hulp van een van de medewerkers van dit bedrijf. Prettig bedrijf.

Alles goed

Alles goed geleverd

Een serieus bedrijf

Netjes afgehandeld en snel geleverd

Mijn eerste bestelling is goed. De levering is door Kerst verlaat van zaterdag naar woensdag, maar dat kan ik begrijpen.

Snelle en correcte bediening

Snelle en correcte bediening.

Helaas deed de apparatuur het niet de 1e keer

Telefonisch keurig bijgestaan door Sitcon, Wat ze verkopen als pakket, blijkt van diverse leveranciers te zijn. Heel lang telefonisch in overleg geweest, met zowel de camera leverancier, die heel goed heeft bijgestaan, als Sitcon. Nieuwe router toegestuurd gekregen, daarna bleek het aangeschafte systeem te werken. Keurige service!!!

Product als omschreven , snel geleverd en uitstekende prijs kwaliteit

Vlotte installatie en probleemloze werking van de oprit verklikker

Twentehaven 11

3433 PT Nieuwegein

Over SITCONsecurity.nl

SITCONsecurity.nl is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het assortiment omvat producten zoals camerasystemen, alarmsystemen, toegangscontrole, brandbeveiliging en andere veiligheidsapparatuur. SITCONsecurity.nl richt zich op het leveren van betrouwbare, op maat gemaakte beveiligingssystemen die de veiligheid van klanten waarborgen, met een focus op kwaliteit, innovatie en uitstekende klantenservice.