Verkeerde informatie op de site, accu is leeg Ipv in 8 uur in 2 uur.

Heb bij de mini camera een nu een powerbank, het idee mini camera is nu alleen wel weg.

correcte informatie

ondanks de vele tools is er mij toch een product aanbevolen prijs kwaliteit dus men kijkt naar de behoefte van de klant en niet naar de centen top

heel prettig

Het in werking brengen van het geleverde alarmsysteem lukte niet. Bleek aan het niet functioneren van de datakaart te liggen. Hier werd vlot, proactief en meedenkend mee aan de slag gegaan en snel en goed opgelost dus heel tevreden over! Heel vriendelijk te woord gestaan, bedankt!

Werkt prima op een afstand van 25 meter zoals aangegeven. Ben tevreden

Het werkt goed .

Na 2 weken installatie werkt het nog steeds goed .

Correct!

Goeie prijs kwaliteit! Snelle service! Vlotte afhandeling.

Slechte keuze transportfirma!

Helaas kan ik nog niets over het product zelf zeggen: Sitcon gebruikt DPD als transportfirma... en dat is het slechtste en traagste bedrijf dat je kan kiezen! Ondanks de Sitcon-reclame "voor 17u besteld zelfde dag verzonden" wacht ik nu al meer dan een week op mijn bestelling! DPD verwerkt het pakje gewoon niet! Mail gestuurd naar klantendienst Sitcon voor info. Nog geen reactie.

Dat het lang duurt eer men het bestelde in huis heeft .

En volgens mij ligt dat aan de bezorgende besteldienst . Want ik heb in het verleden ook bij andere bestellingen van een website maar met dezelfde besteldienst een artikel niet geleverd gekregen .Maar daar kan Sitcon Security niks aan doen maar DPD MOET ZICH SCHAMEN . Ik beveel jullie wel aan , maar graag POST.NL als besteldienst is punktueel en goed . Hier volgt ER dan nog een dus de tweede goede beoordeling van SIT-CON GA IN ZEE MET EEN ANDERE BESTELDIENST SIT-CON IS GOED MAAR DPD , DAT DUURT LANG ZEG MIJN BESTELLING LIGT NOG STEEDS IN HET DEPOT .

perfecte winkel

alles snel en korekt afgewerkt zefs bij een verkeerde levering bijbestelling

Goede ervaring

Het product wat ik besteld had, voldeed niet aan mijn verwachting. Het retourneren was geen probleem en alles is helemaal naar verwachting afgehandeld. Dit is een belangrijk kenmerk voor een klantgericht bedrijf, dat ook als een product niet bevalt je wordt behandeld als een koning.

Voor info mail je , en krijg snel antwoord het bestelde komt netjes en in de beloofde tijd aan. het personeel is ook zeer vriendelijk top.

Sitcon werkt snel en correct. De koerierdienst daarentegen!!

Mijn pakje zou aan huis, in Nieuwerkerken, geleverd worden. Ik krijg echter het bericht dat ik het kan gaan afhalen in een pralinewinkel in Borgloon. Gelukkig heeft de ondernemer in de winkel ervoor gezorgd dat ik zo ver niet hoefde te rijden. Het pakje is twee dagen later wel aan huis geleverd. Het was een week onderweg.

1ste x besteld, super fijne ervaring!

Voor de 1ste x een bestelling geplaatst en heel aangenaam verrast. Het product dat ik wou was niet meer op voorraad. De verkoper heeft me zelf gecontacteerd en een super voorstel gedaan dat ik niet kon weigeren. Waarvoor mijn grote dank.

Het bestelde item een camera was goed verpakt en snel in huis

De gebruikershandleiding klopt niet.

In de handleiding staat dat het snoertje met de USB aansluiting voor het opladen van de sensor moet worden gebruikt. Dat blijkt niet te kloppen, dit snoertje is voor de luidspreker. Ik heb gebeld met Sitcon, er is mij verteld dat dit zou worden aangepast.

Enkel positief

Handige site, goede verhouding prijs/kwaliteit en snelle levering.

wat een leuk product!

een uil als opritverklikker, wat leuk bedacht en werkt ook nog eens perfect. Snel geleverd en een aanrader!

Professionele technische ondersteuning en zeer snelle bezorging!

De telefonische technische advies was zeer professional. Ondanks dat ik in Duitsland woon is het product in 25 uur bezorgd. Zo'n snelle bezorging krijg ik met Duitse bedrijven in Duitsland niet voor elkaar. Dus mannen: bedankt!

Service impeccable

Parfait depuis la commande facile jusqu’à la livraison rapide.

correcte levering

alles verliep vlot

Prima.

Het is prima allemaal.

Goede dienst na verkoop

Verkeerde voeding werd onmiddellijk vervangen + nieuwe sensor

Boven onze verwachting.

Dit product is geweldig

SITCONsecurity.nl zelf prima maar DPD verkloot het.

Mijn ervaring met SITCONsecurity.nl is op zich prima. Zou van mij vijf sterren verdienen echter SITCONsecurity.nl maakt gebruik van de dubieuze pakketbezorger DPD. DPD heeft er een handje van om geen pakketten bij ons aan de deur af te leveren. Standaard "we hebben je gemist" en het pakket gaat naar het afhaalpunt. Om dit te voorkomen geven we neerzettoestemming waarop DPD aangeeft het pakket is bezorgd zonder ook maar aan de deur te zijn geweest. We hebben dus niets bezorgd gekregen en geen DPD gezien terwijl we gewoon thuis waren.

Verbazend zeer goede site voor aanbieding product en daags nadien geleverd. bravo!!

Ik zocht een female BNC naar female Tulp. Zeer duidelijke site met beschikbare producten. Verbazend snelle levering daags nadien, Echter door bug in programme geen confimatie gekregen van mijn bestelling, Zeer blij met product en dienst van levering. gefeliciteerd. Een aanrader,

Twentehaven 11

3433 PT Nieuwegein

Over SITCONsecurity.nl

SITCONsecurity.nl is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het assortiment omvat producten zoals camerasystemen, alarmsystemen, toegangscontrole, brandbeveiliging en andere veiligheidsapparatuur. SITCONsecurity.nl richt zich op het leveren van betrouwbare, op maat gemaakte beveiligingssystemen die de veiligheid van klanten waarborgen, met een focus op kwaliteit, innovatie en uitstekende klantenservice.