Filter

Top, geleverd volgens afspraak.

Snelle levering, klasse.

Alles ging goed

Werd gebeld dat ze de camera al gingen instellingen op simkaart. Tevreden.

Niet coulant zeer starre houding niet flexibel

Een bestelling was geplaatst door ons, echter besloot onze verhuurder een alarminstallatie aan te leggen en konden wij zelf geen alarm aan leggen. Het was idd buiten 14 dagen we stelde voor dat wij een verlies zouden nemen maar het zonde is om materiaal in de stelling te leggen wat nooit gebruikt wordt. Nee dat kon niet beweerden ze, alleen je verkoopt het opnieuw met winst, nee je bekijkt het maar. Ik heb dit werkelijk nooit zo meegemaakt met een webwinkel/bedrijf, denk eerst heel goed na om bij dit bedrijf iets te kopen, materiaal zal best goed zijn de mensen er achter draait alleen maar om money

Goede ervaring

Levering volgens afspraak . Producten goed beschreven op de website. Eenvoudig te instaleren met mee gestuurde handleiding. Camera en recorder voldoet aan de verwachting.

goed en snel

alles positief

Levering goed , Nederlandse uitleg erbij. Kind kan de was doen

sitcon doet zeker het nodige!!!!!

sitcon doet het nodige en meer, het is DPD die qua dienstverlening te wensen overlaat - dat is de reden waarom maar 8 gegeven wordt, sitcon alleen zou negen krijgen;

Eenvoudig en goed

Binnen 1 dag verzonden

een bestelling zonder problemen

na 2 dagen geleverd

Product vervangen, maar onbekend met de wet

Na ruim een half jaar begaf een WiFi-PoE access point het. Na kort contact met Sitcon werd me gevraagd het product retour te sturen. Zo gezegd, zo gedaan. Op het retourformulier heb ik mijn IBAN vermeld t.b.v. vergoeding verzendkosten. Dit is immers via de wet zo geregeld. Product vervangen, prima, maar naar de vergoeding van retourzending kon ik fluiten. Tot twee maal toe om verzocht, maar kreeg doodleuk te horen dat dit niet vergoed zou worden. Na tussenkomst van thuiswinkel waarborg alsnog vergoed, maar het geeft toch te denken dat dit bedrijf pas na veel moeite de wet volgt.

zeer goed

De service bij mijn verkeerde bestelling.

Snelle levering, goede kwaliteit, betrouwbare shop!

Alles naar wens gekregen

Bestelling OK. Leveringsdatum OK.

Cam werkt niet op mijn WiFi netwerk

De adapter cam werkt niet op mijn WiFi netwerk. Van alles geprobeerd. Ook met tussenkomst van iemand van Ziggo. Het mocht niet baten. Dus de cam maar weer retour gestuurd. Helaas.

Goede en professionele indruk

Prima winkel met deskundig personeel. Al heb ik wel 1 op of aanmerking. Het valt mij op dat er veelal oudere producten voor hoge prijzen worden aangeboden. Ik heb een product geretourneerd en voor het zelfde bedrag online een veel beter en nieuwer (nieuwste) model gekocht van zelfde merk. Het product wat ik kocht was een model van 10-11 jaar oud. Verder heb ik een aantal andere camera’s gekocht daar wat prima werkt verder. Graag iets actuelere prijzen, oudere modellen met hoge korting verkopen. De typenummers tonen. Zodat men een prijsvergelijking kan doen. Typenummers worden verborgen gehouden.

Super tevreden met aankoop!!!

Zeer tevreden met aankoop, na mijn eerste bestelling telefonisch contact gehad met verkoopdienst, gelukkig kende die de stand van zaken en rade mij een ander type aan vanwege de gebruiksmogelijkheden, andere bestelling verliep zeer vlot evenals de zelfinstallatie in de camper, gebruikhandleiding is simpel en gedetailleerd, voel mij nu een stuk veiliger op reis en overweeg zelf om een thuisinstallatie aan te schaffen....

SitcomSecurity volgt zijn zaken goed op

Er waren problemen met het product en deze zijn vlot opgevolgd

Werk goed. Alleen spijtig dat men niet kan aanpassen dat de ringtoon meerdere keren (Bvb 2 keer) na elkaar kan afgespeeld worden

Zeer goede samenwerking !

Mijn opmerking dat de aankoop diende te gebeuren in BTW verlegd werd vrijwel onmiddellijk recht gezet door terugbetaling van de BTW.

Geen reactie op mijn e-mails

Snelle levering, dat wel, maar na 3-4 dagen heb ik nog steeds geen enkele reactie gekregen op mijn e-mails ivm een ontbrekend artikel bij mijn laatste bestelling.

Correcte afhandeling, en snelle levering

Duidelijk en betaalbaar

Scherpe prijs, snelle levering

Goede service en probleem snel en vakkundig opgelost

Goede service en probleem snel en vakkundig opgelost

Mooi op tijd en een klantvriendelijke medewerker

11 Twentehaven

Nieuwegein 3433 PT