Pluspunten
Goed geïnformeerde staf die je zeer goede service biedt voor prachtige producten.
VerbeterpuntenEenvoudiger app voor Webmail
Pluspunten
leuk verkoopgesprek met echte passie en wil om klant te helpen met zijn problemen/vrageb
Verbeterpuntenbijzonder slechte service na de verkoop, afspraken worden meerdere keren niet nagekomen, lange wachttijd bij telefoon (gemiddeld 15-20 minute) niet oplossingsgericht, geen kennis van zaken. Kortom spijt dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan.
Pluspunten
Zeer vlotte en vriendelijke service. Toen ik belde was er een "wachtrij". , en heb ik opgehangen. Tot mijn verbazing werd ik terug gebeld, en snel en deskundig geholpen TOP!!!!!!
Pluspunten
Duidelijk en veiligheid staan hoog.
VerbeterpuntenStevige prijs
Pluspunten
Weinig !
VerbeterpuntenMen moet veel te lang wachten op een medewerker.., welke vaak nog niet eens weet waar het over gaat, omdat hij/zij niet goed luistert. Je moet als klant bijna op jouw knieën vallen om te verzoeken de p.c. via afstand te kunnen bedienen, want meestal heeft men of heeft men daar geen zin in om daar op in te gaan. Ik vind dat zeer droevig gesteld, want ik ken XS4ALL. al jaren, maar wat is het achteruit gegaan, wat klantenservice betreft. Enkele uitzonderingen nagelaten. Ik noem geen namen, maar er zijn favoriete medewerkers bij , die er wel alles uit halen op jou te helpen. Velen zijn pulp en schepen jou af met een lul verhaal.
Pluspunten
Tja
VerbeterpuntenWij hebben een zakelijk abbonement bij deze partij gesloten Zijn nu een maand open Al 2 dagen geen internet en telefoon Vamaf afgelopen zaterdag tot maandag ruis op de lijn zodat de klanten me niet kunnen verstaan Verholpen door de systeembeheerder van ons zelf Nu wederom ruis op de lijn Klantenservice bellen minimaal 15 minuten in de wacht Met de mededeling dat ze het druk hebben (wat al een niet goed teken is als klantenservice zijnde) Het ligt aan de fritzz box die xs4all geleverd heeft Nu is dit probleem niet op te lossen zonder mijn telefoonverkeer aan te passen waar uiteraard weer kosten mee zijn gemoeid die een keer raden op mijn bordje komen Ik beem toch aan als de provider iets leverd wat niet werkt in hun kast dat ze dit moeten oplossen Ik ben een winkel en loop inkomsten mis Servicemonteur langs sturen doen ze niet aan
Pluspunten
bij deze wil ik mijn complimenten geven voor de fantastische service ,zeker via de telefoon 10 met een griffel groetjes Nettie ik heb mijn klantnr. en w.w. niet moet ik een nieuw w.w aanvragen?
snel invoeren van glasvezel
Pluspunten
Klantenservice is vakkundig.
VerbeterpuntenOnze buurman had ons afgesloten (dat dat mogelijk is!!) Vervolgens dagen geen internet. Daarna een gsm stick gekregen, monteur heeft hem alleen afgegeven had geen tijd! Zelf geïnstalleerd maar verbinding erg onbetrouwbaar. Een week met onbrouwbaar internet gehad...
Pluspunten
Snelle en kwalitatief prima dienstverl ening
VerbeterpuntenHet beginscherm s' morgens automatisch updaten,
Pluspunten
geen!!!
Verbeterpuntenwachtwoorden hel meer stappen maken zodat ik na 1 F uur niet hoef achter te komen dat origineel wachtwoord niet meer werkt
Pluspunten
prima on-linehulp alle tijd tijdens hulpgesprekken
Pluspunten
bijna nooit geen storingen, kwalitatief goede apparatuur, helpdesk heeft verstand van zaken. En als je storing of probleem hebt wordt dit goed opgelost.
Verbeterpuntenprovider heeft een vrij hoog tarief, maar je kunt niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. is de prijs waard. Soms te lange wachtijd bij helpdesk, en te lang voormenu.
lange wachttijden bij de telefonische helddesk/klantenservice
Pluspunten
Gewoon een hele dikke vette voldoende!
Pluspunten
Hebben wij helaas niet kunnen vinden
VerbeterpuntenBel als je beloofd de klant terug te bellen. Lever je dienst als de klant ervoor betaald. Stuur ervaren mensen voor installatie
Pluspunten
Ik tot nu geen beoordeling kunnen geven gezien ik geen contact heb. Ben erg teleurgesteld in u handelen. Mvg Dhr.B.H.Allen
Helpdesk ver onder de maat