Pluspunten
Sinds XS4ALL onder KPN valt is de kwaliteit en service afgenomen. Op de website verdwaal je inmiddels is onlogische onduidelijke loops. Prijzen worden verhoogd en een gratis 2e tv ontvanger is gewoon nu in de prijs meegenomen. Bij de klantenservice zeggen ze bij het ophangen van de telefoon inmiddels ' doei' Misschien ga ik dat ook zeggen voor het abonnement.
VerbeterpuntenZet liefde voor het vak van provider weer voorop in plaats van als KPN de boel uit te melken. Jammer dat een goed concept om zeep wordt geholpen.
Pluspunten
Zeer weinig tot eigenlijk geen uitval, altijd volle snelheid met fiber, superexpertise. Gewoon geen gezeik, BAMM. Al meer dan 13 jaar klant.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Sinds de laatste jaren geen enkel meer, kwaliteit en service zijn de laatste jaren heel erg achteruitgegaan.
VerbeterpuntenNu 2 jaar de nieuwe "verbeterde" VDSL techniek, na al die tijd nog steeds geen stabiele verbinding. elke maand wel paar keer verbinding verbroken, en dan volgende antwoord krijgen quote " Het probleem is dat wij op dit moment niet zo goed weten wat we zouden moeten doen. Wel prijs 2 keer binnen 12 maanden verhogen. En verder Stoppen met het bijna ieder jaar eerst snelheid en dan vervolgens automatisch de prijs verhogen, zonder de keuze aan de klant te laten. Veel mensen hebben genoeg een aan basis pakket met beperkte snelheid en lage kosten.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntende waarheid vertellen.
Pluspunten
hahaha
Verbeterpuntenis he leuk
Pluspunten
Klantenservices goed maar de klacht wordt niet opgelost. Betekent naar een andere provider gaan.
VerbeterpuntenLos De klachten op!
Extreem duur, er zijn veel betere goedkopere alternatieven. De snelheid die via koper aangeboden en geleverd wordt is extreem laag en niet meer van deze tijd. Helpdesk kan in het weekend niet alles doen, soms moet er gewacht worden tot maandag. Ook dit is niet meer van deze tijd.
Pluspunten
Recent gebeld met de helpdesk omdat onze telefoon aansluiting opeens uit de lucht was. Binnen 10 minute geregeld. Perfect.
Pluspunten
Afspraken goed nakomen. Geduld helpdeskmensen, ook met digibeten!
Pluspunten
Alles. De kwaliteit van het internet, TV, de service. Als je belt met de klantenservice dan nemen ze absoluut de tijd die nodig is om je te helpen. Ik had een keer op zondagavond een storing en je kunt ze gewoon bellen. Later bleek de storing in mijn systeem te zitten en niet in het internet. Zowel de ADSL van voorheen en het glasvezel van nu, beide perfect in orde.
Pluspunten
Klantenservice is ok, maar als ht over tv gaat wordt het een moeilijk verhaal
VerbeterpuntenDuur! wachttijden zijn steeds langer aan het worden, follow up over problemen met tv is er niet.
Pluspunten
geen gezeur doet het gewoon altijd goed
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Uitstekende en kundige bediening op zowel website als de helpdesk.
Heb ik 2 werkende email-adressen sturen jullie m'n nieuwe wachtwoord naar m'n xs4all-emailadres, waar ik dus weer dat wachtwoord voor nodig heb...? Heb 't nu per brief aangevraagd. We hebben wel 'n paar dagen geduld. Verder ben ik deels kleurenblind, welke vragen rood gemarkeerd zijn? Geen idee... (ca 15 % van de mannelijke bevolking heeft 'n kleurafwijking)
Pluspunten
Veel ervaring en toonaangevend
Pluspunten
fantastische mensen bij de helpdesk. Blijven rustig en helpen je net zo lang totdat alles is opgelost TOP TOP TOP
Verbeterpuntende prijs???????
Pluspunten
Wij zijn al 10 jaar tevreden klanten. Goed stabiel internet en prima klantenservice. Ook vriendelijk voor oudere mensen die niet met internet zijn opgegroeid.
VerbeterpuntenJammer dat wij geen glasvezel kunnen krijgen ondanks dat er een aansluiting in onze woning is. Bij navraag blijkt dit te duur te zijn. Onze mening is dat er voor de abonnementskosten wel wat meer geleverd zou kunnen worden. Vaste telefoon gebruiken wij niet meer door hoge gesprekskosten. Hebben alleen nog een vast nummer om gebeld te worden. Denken regelmatig aan overstappen maar de rompslomp die dat met zich meebrengt weerhoudt ons ervan.
Pluspunten
weten wat ze doen,contract gelijk goed afgesloten.alles op tijd aangesloten goed op de hoogte gehouden via mail
Verlies niet niet uit het oog waar je groot mee bent geworden !