Pluspunten
- betrouwbaar - professioneel
Verbeterpunten- huidige decoder komt zeer verouderd over en is zeer onhandig in gebruik bij terugkijken van programma's en opnames, alsmede in het plannen van opnames - opnames gaan niet altijd goed - de verhuizing loopt op een voor de klant zeer onduidelijke manier (meerdere brieven met "hopelijk tot ziens", en onjuiste rekeningen) - helpdeskwachttijd is toegenomen - beloofde aanpassingen (zoals telefoonnummer) worden niet nagekomen
Pluspunten
Internet altijd naar behoren gewerkt
VerbeterpuntenAl meer dan half jaar door instabiel internet aan het wachten voordat dit opgelost wordt (snel internet) De laatste maand 4 keer montuer langs geweest meer dan 10 uur aangewerkt en nu helemaal geen internet meer. Afspraken worden noet nagekomen dit is geen proffesionele service
Pluspunten
Fantastische mensen en bedrijf !! Ik ben meer dan 10 jaar klant en tevreden !
VerbeterpuntenHouden zo aub.
Pluspunten
goede service, prima kwaliteitsproducten
Verbeterpuntenmogen 'wat meer aan de weg timmeren'
Bij betalingsachterstand per email de klanten informeren!!!!! Nu afgesloten zonder dat ik op de hoogte was.
Pluspunten
Levert wat het belooft, zelden een storing. De klantenservice is te bereiken via een normaal telefoonnummer en alle medewerkers zijn kundig, behulpzaam en vriendelijk.
Een aantal weken geleden was er de aanbieding van xs4all betreffende een gratis Wifi-versterker. Die heb ik toen aangevraagd waarop ik snel daarna de mededeling kreeg dat het aantal aanvragen te groot was om iedereen de Wifi-versterker te toe te sturen. Vandaag, 04-10-2017, heb ik met de servicedesk van xs4all gebeld om te informeren of er nog een vervolg op die actie komt. Ik kreeg te horen dat er inderdaad een vervolg is geweest en dat ook nog meerdere aanvragers de Wifi-versterker hebben ontvangen. Ik was ook een aanvrager maar heb niets meer gehoord! Gaarne zou ook ik die Wifi-versterker ontvangen.
soms lange wachttijden telefonisch contact
Pluspunten
Fantastische hulp bij het opnieuw inrichten van een voor hen ook onbekend apparaat.(Fritzbox 7590)
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Mobile webmail
Beter op de hoogte zijn van de daadwerkelijke service die geleverd wordt. Xs4all denkt high speed verbindingen te kunnen leveren op netwerken (postcodes) waar dit niet blijkt te kunnen. Slecht.
Pluspunten
zeer goede service en vakbekwaamheid