Pluspunten
Betrouwbare internetaansluiting, zelden storing.
VerbeterpuntenIn het buitengebied is de snelheid erg laag. Van onze <8 mbit/sec blijft bovendien niet veel over als buurtgenoten tegelijk gaan browsen. XS4ALL zou meer druk moeten uitoefenen op KPN om de infrastructuur uit te breiden of om 4G-internet beschikbaar te stellen aan alle trage verbindingen in het buitengebied, niet alleen met minder dan 7 mbit/sec (waar wij theoretisch net boven zouden zitten).
Online geen oplossing te vinden voor mijn login probleem: wachtwoord opnieuw ingesteld en nog steeds geen toegang: Áanmelden mislukt'. Helpdesk gebeld, na zes minuten wachten opgehangen, geen indicatie hoeveel wachten er nog voor me zijn, twee of twaalf?
Pluspunten
Mijn ervaring was altijd zeer goed. Maar na vandaag is dat heel erg veranderd. Al sinds 10 uur geen internet en je hoort niks! Bellen lukt niet. Je komt er niet doorheen. Dus erg slechte service!
VerbeterpuntenZie hierboven
Pluspunten
Xs4all levert een goed product. De betrouwbaarheid en kwaliteit zijn top. Om dit te bereiken heeft XS4all een goede klantenservice en is er ook sprake van een gedegen kennis en kwaliteit.
VerbeterpuntenVoor dit kwalitatief goede product moet de klant wel een relatief hoge prijs betalen. (lees: Xs4all is erg duur). Xs4all moet hun prijs beleid in de gaten houden om concurrerend te blijven
Pluspunten
het is traditioneel goed, maar gaat dramische snel achteruit
Verbeterpuntenbetere bereikbaarheid
Overal glasvezel aanbieden of neem een bedrijf in dienst die glasvezel kabel aan legt.
Pluspunten
Al zeer veel jaren gebruiken wij xs4all. Slechts 1 x gedoe gehad, wat op een prima manier is opgelost. Mss wat prijzig, maar zeeeeer betrouwbaar. Nog noojt storingen gehad, in tegrnstelling tot bv Ziggo.
Pluspunten
de pij kwaliiets verhoudng
Verbeterpuntenals jullie its willen afwegen laat het dan niet gwoon bij n verbreking va het intrnet, maar do ht selektief
hoe corrigeer ik mijn gebruikersnaam en de vorige kan ik niet meer weghalen.hoe moet ik dat doen.
Pluspunten
Kwaliteit en kennis van zaken
VerbeterpuntenKlantenservice is moeilijk te bereiken, wachttijden van 10 minuten en veel meer zijn eigenlijk niet acceptabel.
Pluspunten
?
VerbeterpuntenIk heb vanavond om 20.00 uur gesproken met een zeer onbeschofte medewerker Nick Lyamani van de debiteurenadministratie over een aanmaning die ik heb ontvangen! Hij vond dat ik de factuur maar moest betalen en als ik dat niet zou doen, dan moest ik de consequenties maar afwachten. Zeer dreigende taal. Ik wens iemand te spreken van een beter niveau die wel met klanten overweg kan.
Pluspunten
ben blij met jullie, zelfs vanuit het verre buitenland kan ik met gemak via de webmail werken. ben namelijk thuis al mijn gegevens vergeten
Pluspunten
Prima klantenservice en loyaal naar klanten mbt openstaande facturen.
VerbeterpuntenKlantenservice heel slecht bereikbaar. Minstens 10 minuten voordat je iemand aan de lijn krijgt
Pluspunten
Zeer betrouwbaar internet. Meer dan uitstekende service. De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.
VerbeterpuntenZijn er eigenlijk niet.
Pluspunten
prettige,deskundige medewerkers-werksters
VerbeterpuntenTip:stop er mee,ga wat anders doen ,wordt iedereen beter van .Dit bedrijf beveel je alleen aan bij mensen waar je een godsgruwelijke hekel aan hebt en die je na je aanbeveling nooit meer tegen komt.Het bedrijf maakt een zeer hijgerige indruk,incasseert de rekening voor het abonnement loopt,chaotisch,houdt zich niet aan afspraken,in de reclame heeft men het over een gratis monteur-die moet je gewoon betalen,17,50euro per kwartier,pure misleiding.Stuurt e-mail gegevens op zonder aansluiting.Hopeloos.Zeldzame rotzooi.Het enige positieve is/zijn de vriendelijke medewerkers/sters die de gemaakte ellende door wanbeleid weer rechtbreien-met veel geduld.Reclame code commissie maar eens informeren(kan dit nou zo maar?)en de consumentenorganisaties.Zelf blijf ik maar ,heb ruim 145 euro geinvesteerd. Fijn he die deregulatie waarin bedrijven kunnen aanrotzooien zonder een overheid die ingrijpt.
Pluspunten
ze bestaan al (te?) lang
Verbeterpuntenniet steeds duurder worden met tegelijk slechtere kwaliteit afspraken nakomen eindeloze keuzemenus afschaffen het lijkt wel of het opzettelijk steeds beroerder wordt
Het inloggen is hopeloos. CR-toets niet te gebruiken, indien die gebruikt is werkt het helemaal niet meer en moet je wachten 'teveel inlogpogingen ...'. Het gebeurt zelden dat ik de 1e keer direct verder kan gaan. Vreselijk irritant
eerst de klanten een wifi versterker aanbieden en dan met een drup aan de neus zeggen dat het niet doorgaat. FOUTE BOEL!