Pluspunten

Contact met helpdesk heel plezierig, bijzonder kundige mensen aan de lijn, zeer betrouwbare verbinding.

In mijn regio is geen snelle verbinding mogelijk door het ontbreken van glasvezelkabels. Dit is uiteraard buiten de schuld van XS4All, maar het betekent wel dat ik niet optimaal gebruik kan maken van de mogelijkheden die mijn XS4All abonnement biedt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zie verbeterpunten.

Ik heb op 04.08.2017 een klant van jullie (internet, TV, vaste telefoonverb.) na een computercrash geholpen met het installeren van een nieuwe computer. Alles lukte meteen, behalve de e-mail. Daarbij zaten het mail-programma van Microsoft en jullie elkaar in de weg. Klantenservice gebeld; 20 minuten in de wachtrij gestaan en toen kreeg ik iemand aan de lijn die de vraag niet snapte. Hij zei dat hij "misschien niet de juiste persoon was om mij te helpen" en bood aan om me door te verbinden met .... "de klantenservice". Hij zei er wel netjes bij dat er op dat moment een wachtrij van 18 minuten was bij de klantendienst. Toen heb ik het maar opgegeven. Ik ben de gepensioneerde ex-directeur van een softwarehuis en had jullie bij ons bedrijf binnengehaald vanwege jullie vakkennis. Nooit spijt van gehad. Maar ik ben nu wel behoorlijk verbaasd over de ervaring van gisteren.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Buitengewoon vriendelijke en deskundige medewerkers die altijd álle tijd nemen om problemen op te lossen, indien er problemen zijn. Dat is bijna nooit het geval, maar de keren dat er vragen zijn is de dienstverlening geweldig !! In de zeven jaar dat ik klant ben bij XS4ALL heb ik nog nimmer een storing of uitval gehad!! Dat is toch wel bijzonder, nietwaar? En dat bij een dagelijks gebruik van vele uren, iedere dag opnieuw.

De wachttijd zou korter mogen, je moet wel érg veel geduld hebben, soms wel 20 minuten. Maar anderzijds maakt de hulp- en dienstverlening dit méér dan de moeite waard!

ga zo door prima

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Weinig down time

Slechte verhuisservice (hebben 2 maanden zonder internet gezeten) Komen beloftes niet na, beloofde snelheidsverhoging na 4 maanden nog niet doorgevoerd. Klantenservice stuurt je van het kastje naar de muur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd verbinding, bijna nooit uitval. Goede anti-virus: F-Secure.

Erg duur voor zo'n 18 Mb/s. Kan niet meer in de huidige tijd. Ik stap waarschijnlijk over naar Ziggo

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

vriendelijk en meedenken om het probleem op te lossen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel oog voor veiligheid en veel extra's en mogelijkheden bij je pakket.

Beter luisteren naar klachten van klanten over bv. het modem (Fritzbox 7581) wat momenteel in bruikleen wordt gegeven. Het regent klachten op verschillende Internetforums over dat apparaat, maar het lijkt wel alsof er niet veel aan wordt gedaan. Tot slot... Doe wat aan de prijs!

• Kennis & Vakmanschap

webmail heeft een wat stroeve UI. Vooral voor de Iphone graag iets gebruiksvriendelijkers. graag gegevensopslag aanbieden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Medewerker Miero heeft mij fantastisch geholpen, mijn dank hiervoor.

Hoe lang duurt het nog voordat ik zelf een TV zenderlijst kan samenstellen en me de bagger en pulp kan besparen die nu nog voor 75% het opgelegde programma aanbod bepaalt. Ik zou misschien zelfs bereid zijn om iets meer te betalen, alleen al om in ieder geval verlost te zijn van de meerderheid aan pulp die me nu geserveerd wordt. Ik zou genoegen kunnen nemen met minder zenders, maar dan wel allemaal door mijzelf uitgekozen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

samenwerking met install.bedrijf Guydion

bereikbaarheid klantenservice. beloofde snelheid internet??

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ER IS MIJ NIET GEVRAAGD HOE GRAAG IK BRAVA WIL BEHOUDEN. ZONDER VRAGEN GESCHRAPT.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Diensten werken naar behoren. Een paar keer in de maand uitval, maar meestal vij snel weer gefixed.

Klantenservice is gierend achteruit gegaan. Lege pagina's op de website waar voorheen informatie stond. Achterhaalde documentatie. _Geen_ support meer voor Linux (!) , wachtrij van soms 20 minuten voor de telefonische helpdesk. Producten die half worden geleverd. Voor de ooit zo geroemde hackersmentaliteit moet je niet meer bij xs4all zijn. Je bent beter af bij een goedkopere concurrent.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

10 jaar geleden vond ik dit een topbedrijf

in de loop der jaren is mijn mening dat het geheel achteruit is gegaan. Een hele lange wachttijd, achteruitgang in service, verkeerde uitleg en informatie per telefoon en door monteur. Een klacht ingediend waar niet op gereageerd wordt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Sinds een maand, zeker op 4 verschillende dagen, vooral in de avond, valt mijn internetverbinding weg, of hapert, zodat ik noch televisie kan kijken, nog kan internetten. Volgens technici van Xs4all heb ik een "klapperlijn". Er zou een monteur langskomen, dus niet: ik moest zelf een afspraak maken met Guidion! Pas over drie dagen kan er iemand langskomen. Voor een bedrijf dat pretendeert de minste storingen en de beste service te hebben! Waardeloos!

Teleport Boulevard 121

1043 EJ Amsterdam