1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De klanten service is niet te bereiken. Er wordt ook niet aangegeven hoe lang het kan duren en / of wanneeer ik beter kan terug bellen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle respons op helpdesk, vakkundige afhandeling

Geen op dit moment

Klantenservice, prijs

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Klantenservice neemt na 15 minuten wachttijd nog steeds niet de telefoon op!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Kunt u die storende foto van die man met zo'n barbaarse baard snel vervangen? Bij voorbaat dank hiervoor. Groeten,. D.Breeuwsma

2 sterren: slechter dan verwacht

helpdesk is dramatisch..... meer dan 8 minuten in de wacht voordat je iemand spreekt is geen uitzondering. Opvolging op open tickets is zeer slecht. Dit bedrijf had voorheen een goede naam op het gebied van klantenservice, maar staat wat mij betreft momenteel onder Ziggo en dat betekent wat.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer betrouwbaar bedrijf dat altijd zijn beste beentje voorzet op gebied van privacy en veiligheid met de klant voorop.

De communicatie naar de klant toe kan af en toe beter. Vooral bij het zeldzame geval van een storing. Als je zelf belt, wordt je super geholpen dus dat is het probleem niet. Proactiviteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

weinig storing en anders snel opgelost help desk altijd vriendelijk

vele malen geprobeerd de hoofd mailadres te laten wijzigen maar dat schijnt niet te kunnen, met als gevolge geen wijziging te kunnen doen, omdat ik mijn wachtwoord niet meer kan opvragen, Dit komt naar een mail die niet meer bestaat. Krijg al meerdere jaren geen facturen meer via mail. balen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Volgens de website kon ik op mijn adres makkelijk de snelheid van mijn abonnement halen. Daarvoor bleek dan wel pairbonding nodig. Daar moest dan een tweede aderpaar die wel in de meterkast beschikbaar was door KPN worden gelast in de straat. In eeste instantie van het kastje naar de muur gestuurd. Toen ik XS4ALL er op aansprak dat zij het beloofde moesten leveren en daarvoor hun moderbedrijf moesten aanspreken hebben ze KPN opdracht gegeven die kabel te laten lassen. Prima.

De 7581 heeft een flink aantal problemen, al langer dan een jaar en bovendien blijken er ook relatief oude en defecte te worden geleverd die ook met de nieuwste firmware niet goed werkt. Ook met een goed werkende met nieuwste zijn er nog problemen, m.n. DECT telefonie en DECT!200 stopcontacten, daarvoor moet de 7360 nog gebruikt worden. Daarvoor is er op de website van XS4ALL geen volledige handleiding beschikbaar, daar moet je achter komen na veel frustratie dat e.a. niet werkt en eenp paar keer contact met de helpdesk, tewijl het een heel bekend probleem is. Die info had ik graag vooraf geweten. Het enige wat nu nog niet stabiel werkt is IPv6 portforwarding, ook niet met de instellingen die de helpdesk me heeft aangeraden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede verbinding, goed modem, zeer goed geholpen als je belt, zeer veel kennis van zaken. Ik wisselde vroeger veel van provider, maar sinds xs4all niet meer. Is wel duurder maar kwaliteit en stabiliteit is zeker ook iets waard.

Jammer dat xs4all (KPN) niet meedoet als provider van glasvezel in buitengebieden. Via glasvezelbuitenaf kunnen we straks alleen maar kiezen uit andere providers. Dat zou betekenen dat we afscheid moeten nemen. Jammer!!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima provider, bijna nooit problemen, door je regelmatig voor een jaar te comiteren aan het contract krijg je ook regelmatig weer een nieuwere versie Fritzbox en blijf je up to date met de huidige standaarden. Wellicht niet de goedkoopste provider, maar de service en mogelijkheden zijn top!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Deskundige klantenservice

Slecht en langzaam internet. Veel schommelingen in Mbps. Nooit constant. Aantal keren contact met klantenservice hierover. Weinig verbetering. Zeg daarom XS4ALL op.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

UITSTEKENDE HELPDESK

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

alles

geen

Pluspunten

perfect doen wat ze 'verkopen'!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik ben al lange tijd klant bij XS4all en eigenlijk altijd goede service en redelijk goed internet, maar veel meer is er waarschijnlijk niet te behalen in het buitengebied.

Teleurstellende reactie n.a.v. klacht over (enorm) krakende lijn bij telefonie via DECT toestel. Dit blijkt een meer voorkomende klacht te zijn van het door XS4all geleverde Fritsbox modem, maar kan blijkbaar niet op korte termijn opgelost worden... Koop maar een aparte DECT centrale was de "oplossing"...

Teleport Boulevard 121

1043 EJ Amsterdam