Pluspunten

Al erg lang klant bij xs4all ben ik dus een tevreden klant. - gemakkelijk bereikbare helpdesk - normaal telefoonnummer met normale kosten - goed kennis beschikbaar bij 1e en 2e lijns helpdesk - hoogwaardige hardware producten

Een nieuwe aansluiting na een verbouwing heb ik grotendeels zelf moeten begeleiden vanwege een kabel uit een bestaand isra punt die fysiek 10cm verkeerd lag in een kruipruimte naast mijn appartement. Om dat te verhelpen zou een bedrijf ondergronds werk moeten verrichten tegen +/- €400,- (aan te vragen via mijnaansluiting.nl) Ik ben zelf de kruipruimte in gegaan, heb de kabel 10cm verschoven onder de gedeelde muur met de buren naar mijn kant en mijzelf daarmee dus €400,- bespaard. Dat was een domme actie van een KPN monteur die gezonden werd in opdracht van xs4all. Dat is een serieus verbeterpunt. Verder geen klachten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Huidige internetverbinding o.k.

1. Geen beta producten of onvolkomen produkten (nieuwe avm modems) ver kopen. Telefoonkwaliteit 7581 modem met fritzfons is ontoelaatbaar slecht. Xs4all zegt dit probleem te kennen, maar handelt er niet naar. 2. Geen Double vectoring/pairbonding abonnement verkopen terwijl dit technisch onmogelijk kan. 3. Klant véél eerder serieus nemen 4. Ik raad al geruime tijd kennissen en nieuwkomers xs4all af. Verschillende van hen hebben daarom andere providers genomen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima werkend internet

Als ik de helpdesk bel dan stel ik geen n00b vragen, zouden ze niet aan mijn nummer / username kunnen zien dat ik gelijk naar de tweede lijns helpdesk moet worden doorgezet?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede kwaliteit. Weinig of geen storingen. Flexibel

Verkoop ook Iphones i.s.m. KPN

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

XS4all heeft een gedwongen prijsverhoging van het pakket doorgevoerd, door er een dienst toe te voegen die je niet gebruikt. Klantenservice laten ophouden met liegen "ik sprak met een collega" terwijl dat overduidelijk niet zo was; (in de tijd dat ik aan de telefoon in de wacht heb gehangen, heb ik wel de boodschappen per fiets kunnen halen bij de AH).

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Al enkele jaren klant en slechts 1 dag storing gehad, zeer betrouwbaar.

Prijs stijgt gestaag.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bijna dagelijks storingen, echt belachelijk

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Heldere communicatie - Betrouwbaar netwerk zelden storing. - Goede aftersales. - Bereidwillende installatie monteurs

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ik wil niet meer telefonisch gestalkt worden !!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Kwalitatief goed, geen ernstige verstoring in de afgelopen 7-8 jaar. Dus ook weinig tot geen interactie met klantenservice oid.

XS4ALL is niet goedkoop.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

xs4all heeft een geweldige helpdesk waar je 's avonds tot 22 (TIEN!) uur nog heel goed en vriendelijk geholpen wordt! En als het later wordt, helpen ze je net zo lang totdat het probleem is opgelost...

Op dit moment geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Totdat XS4ALL werd gekocht door KPN was het topservice en hoge kwaliteit.

De klantenservice is erg slecht. Gisteren heeft een helpdesk-medewerker zelfs durven te melden te weigeren om mij te woord te staan en de verbinding op dat moment verbroken. Ook is XS4ALL al meer dan een week bezig om mijn internetverbinding te upgraden naar Internet Plus. Dit zou op 30 Januari geregeld zijn en momenteel (7 Februari) heb ik nog steeds geen internetverbinding.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Blijf jezelf

Iets prettiger in prijsstelling en overal 500mb

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

verwacht voor deze forse abonnementsprijs ook goede kwaliteit en service.

Administratieve problemen nbij wijzigingen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Meer transparantie als het om problemen gaat, bv tussen modem en DECT telefoons. Betere bereikbaarheid. Heb afgelopen dagen al geruime tijd in de telefonisch wacht gestaan voor de service afdeling en na zo'n twintig minuten maar opgehangen. Moet met m'n mobiel bellen, omdat de DECT telefoons op de vaste lijn het niet doen!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Betrouwbaar. Al jaren. Zeer content.

Vraag naar kennis en vakmanschap kan ik niet beantwoorden, omdat ik de kennis niet heb dit te beoordelen. En met mij vele anderen. Een antwoord op die die vraag heeft daarom niet veel waarde.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

6 februari maak ik tijd voor jou natuurlijk, Geef maar e, 6 februari maak ik tijd voor jou natuurlijk, Geef maar e, Perfect!!!

Perfect heeft Paul Coolen geschreven e N de rest is een beetje van het patje af!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vast IP adres en IPV6 ondersteuning.

Geleverde Fritzbox (7581) van zeer matige kwaliteit. Beloofde wifi check niet uitgevoerd. Dus ook geen extender gekregen. Zelf andere modem geplaatst met Ubiquiti access points. TV zenders in HD-glas kwaliteit zitten niet normaal vooraan! Ned1 zit bijvoorbeeld op 661

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede hulp van helpdesk bij storingen. Ook na 22.00u werd nagebeld of alles het nog deed. Kosteloos hulp nav problemen en nare privéomstandigheden. Een handgeschreven kaart met sterkte en persoonlijk ondertekend M. Middelveld. Chapeau!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prijs internet wel héél erg duur.......eerlijk gezegd té duur.

Teleport Boulevard 121

1043 EJ Amsterdam