Pracht wijnen, bezorging kan beter.

Aanbod is uitstekend, bestelling plaatsen ook. Kwaliteit van de wijn is uitmuntend en Wijnig biedt echt een exclusief aanbod wijn. Echter bestelling geplaatst op donderdagavond om 19 uur en pas op maandagavond ontvangen. Beetje jammer als je in het weekend een etentje hebt waar de wijn niet bij had misstaan.

Laat in de avond besteld, volgende dag in huis. Top!

Goede tip om op het juiste moment te bestellen en dan veel korting

Goed bedrijf zie bovenstaande.

Snelle levering van bestelling volgens afspraak.

Snelle en goede levering. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Ruime keuze met goede wijnen. Snelle levering, netjes verpakt. Vriendelijk en behulpzaam personeel tijdens een telefoongesprek

Ruime keus

Ruime keuzes en snelle levering.

Snelle levering. Heerlijke wijn.

Uitstekende prijs/kwaliteit en snelle levering.

Op internet zocht ik Whispering Angel en bij wijzig vond ik de beste aanbieding.

Goede ervaring met online wijn bestellen

Zag in eerste instantie een aanbieding zonder bezorg kosten. Gelijk bestelling geplaatst, maar tijdens afrekenen werden er toch kosten in rekening gebracht. Bestelling afgebroken. Dag later kreeg ik een mail van jullie waarom ik de bestelling niet afgerond had. Uitleg gegeven dat ik dat geen leuk ervaring vond en dat hebben jullie netjes opgelost.

Goede producten snel geleverd

Lekker chardonay uit Californië in 1 werkdag op tafel. Top !!

Goed en snel geleverd

Enige bijzondere punt is dat ik terwijl ik besteld heb en betaald heb nog een herinnering krijg dat ik wel op de site ben geweest maar nog niet besteld heb

Enige min punt zijn de bezorgkosten!

Snel, mooi assortiment

Prima assortiment, kwam voor een flesje AIX en heb de doos verder gevuld. PostNL was 1 dag later omdat de bezorging was uitgelopen(Kunnen jullie niks aan doen), dan vanavond maar een flesje open trekken ;-)

Fantastische service: bezorging van de verkeerde wijn meteen opgelost

De bezorgde wijn was niet de wijn die ik besteld had, maar dat werd heel snel opgelost met een flesje toe!

Top! Makkelijke site, snelle levering, goed verpakt én heerlijke wijn!

Ha wat wil je nog meer? Genieten dus, ik kom zeker terug hier!

Levering keurig volgens afspraak

Goede wijn snelle levering

Mooie producten

Snelle levering, mooi assortiment, goede prijs.

Snelle levering mooi assortiment, goede prijs.

De wijn kwam niet de dag erna zoals beloofd!

Als jullie beloven dat als ik voor 16:00 besteld dat het morgen wordt afgeleverd dan sta maar achter je worden en laat me niet met gasten zitten zonder wijn

Goed en snel geleverd

Zeer goede en snelle levering. 12 flessen in 1 grote stevige doos. En keurig de volgende dag bezorgd.

Zeer snelle levering en super goed verpakt!

Zeer snelle levering en super goed verpakt!

Lekkere wijnen, snelle levering, goed verpakt. Heerlijk om te ontvange voor je weekend

’s Middags besteld, volgende dag in huis

Binnen twee dagen en zeer goed verpakt... Geen bezorg kosten maakt het helemaal mooi. Ik kom zeker terug om weer te bestellen.

s Gravelandseweg 73

1217 EJ Hilversum

Over Wijnig

Wijnig is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van hoogwaardige wijnen en wijnaccessoires. Het assortiment omvat een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen van diverse wijnhuizen, zowel nationaal als internationaal, evenals wijngerelateerde producten zoals glazen, kurkentrekkers en wijngaven. Wijnig richt zich op het aanbieden van een luxe wijnbeleving, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies om wijnliefhebbers te helpen bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.