Pluspunten
Fijn dat er veel exclusieve wijnen zijn! Wij zijn liefhebber van Miraval en Whispering angel ;-)
Pluspunten
Doet wat ze zeggen, Scherpe prijs, Snelle levering
Pluspunten
Wijnig doet precies wat ze afspreken te doen.
Pluspunten
Top geregeld
Pluspunten
Ruime keuze Snelle bezorging producten zijn goed verpakt
Pluspunten
Overzichtelijk service is goed
VerbeterpuntenPersoonlijke aanbiedingen of fles cadeau om te proeven
Pluspunten
Snelle en correcte levering van de bestelling , tevens goed verpakt! Ook goede communicatie !
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle levering
VerbeterpuntenVerbreding assortiment
Een mail sturen als het bij het afhaalpunt staat.
Pluspunten
Zeer goede en correcte service! 's Avonds besteld en de volgende dag al bezorgd. Dank!
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenIk kon er niet achter komen waarom ik geen 12 flessen kon bestellen. De bestelteller stopte bij 9. Misschien was er niet meer in voorraad.
Pluspunten
Leveren supersnel
VerbeterpuntenGeen verzendkosten rekenen, doet de concurrent ook niet..
Pluspunten
Leuke aanbiedingen, goede kwaliteit wijnen, alleen heb ik na 3 dagen nog geen wijn ontvangen..Wellicht iets fout gegaan bij de levering?
Pluspunten
Doen wat ze beloven en van mijn merk veel soorten op voorraad.
Verbeterpunten.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk weetniet hoe ik een fles met kurksmaak, die ik bij de bestelling had kon retourneren.
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke webwinkel, goede mailopvolging over status bestelling
s Gravelandseweg 73
1217 EJ Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wijnig is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van hoogwaardige wijnen en wijnaccessoires. Het assortiment omvat een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen van diverse wijnhuizen, zowel nationaal als internationaal, evenals wijngerelateerde producten zoals glazen, kurkentrekkers en wijngaven. Wijnig richt zich op het aanbieden van een luxe wijnbeleving, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies om wijnliefhebbers te helpen bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.