Pluspunten
Mooie selectie... pareltjes afgewisseld met goede ‘huiswijnen’. Snelle levering absoluut een groot pluspunt! Ga vaker bestellen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar, snel geholpen. Afspraak nagekomen.
Pluspunten
GEWELDIG TOPP!!
Pluspunten
Ik had twee flessen wijn besteld als een kado, helaas ging het niet goed bij de post. Maar super service want personeel kwam de wijn alsnog langs brengen :)
Pluspunten
na een negatieve review, hierbij een positieve review. Nadat het in eerste instantie fout was gegaan , heeft de firma Wijnig de fout meer dan hersteld , heel veel dank hiervoor . De wijn is super lekker.
Beste mevr in t Veen, Het klopt, dat u twee andere jaartallen heeft gekregen zo hebben wij dit ook met u besproken. Ik heb u aangegeven de wijnen even te proeven. Aangezien de wijnmaker het etiket heeft veranderd en dit nieuwe jaartallen zijn. We horen graag wat u hiervan vindt en anders zullen we samen met u op zoek gaan naar een vervangbare wijn. Zodat u straks tevreden bent over de wijnen.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levertijd.
Pluspunten
Kwaliteit voor een redelijke prijs.
Pluspunten
Concurrerende prijs, gevarieerd aanbod, snelle levering, prettige communicatie per telecon en email.
- misschien iets vriendelijker zijn op de telefoon. - andere bezorgservice aanstellen pakketje is namelijk nooit binnengekomen.
Geachte mevr, Post nl heeft de wijnen afgeleverd alleen is het pakket niet bij u geleverd. We zijn op dit moment in afwachting van Post nl waar zei het pakket hebben afgeleverd. Uiteraard zorgen we samen met u voor een passende oplossing. Zodat u alsnog kunt genieten van de wijnen.
Pluspunten
Zeer goed verpakt en snelle levering
VerbeterpuntenGeen verbeteringen punten
prijsstelling
Pluspunten
Geweldig assortiment aan wijnen en snelle bezorging, de volgende dag (wel op verkeerd adres).
VerbeterpuntenAdresgegevens graag volgende keer goed doorgeven aan PostNL (pakket was daardoor verkeerd bezorgd) en verzendkosten zijn erg hoog.
De hoge bezorgkosten, in vergelijk met andere aanbieders, zouden verlaagd kunnen worden naar bijv. € 3,95. dat maakt het meer/beter concurrerend.
Dag Piet, We zijn bezig om te kijken of we hier iets aan kunnen veranderen. Uiteraard kunt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en hebben wij soms een aktie waar u geen verzendkosten betaald.
Pluspunten
Hele snelle levering
VerbeterpuntenJammer dat bezorgkosten zo hoog zijn.
s Gravelandseweg 73
1217 EJ Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wijnig is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van hoogwaardige wijnen en wijnaccessoires. Het assortiment omvat een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen van diverse wijnhuizen, zowel nationaal als internationaal, evenals wijngerelateerde producten zoals glazen, kurkentrekkers en wijngaven. Wijnig richt zich op het aanbieden van een luxe wijnbeleving, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies om wijnliefhebbers te helpen bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.