Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
Snelle, acurate levering!
Pluspunten
Zeer snelle levering en prima wijn!
Pluspunten
Wat je ervan mag verwachten: geleverd wat er besteld is, op het afgesproken tijdstip, goede en snelle communicatie.
VerbeterpuntenVerpakking was voor 12 flessen, maar we konden max. 10 flessen bestellen. De twee lege plaatsen waren niet opgevuld, waardoor er 2 flessen tijdens transport bij elkaar waren gekomen. Het was allemaal nog heel, maar met een beetje pech was er een fles gesneuveld.
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering, persoonlijke aandacht.
Pluspunten
snelle levering , betrouwbaarheid goed.
Verbeterpuntendenk de verpakking. Iets steviger doos. Komt met vervoerder en die jongens zijn niet altijd echt voorzichtig.
Pluspunten
Perfecte snelle levering en een goede prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuke selectie
VerbeterpuntenWaarom geen kaartje erbij met tekst. Waarom geen afzender vermelding? Daar gaat mijn relatiegeschenk niet goed mee over komen
Pluspunten
Reageren super snel op een vraag. Als je niet helemaal tevreden bent over je aankoop dan wordt dat wel op een ZEER klantvriendelijke manier opgelost. En dan tot slot de Wijn proeverij die ze organiseren. Die is zo formidabel. Meer dan 70 wijnen om te proeven. Wat een feest was dat zeg.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Ook de info over het verzend proces is top. Je zit niet onnodig op je pakket te wachten.
Pluspunten
Snelle afhandeling bestelling, degelijke verpakking, klantvriendelijke benadering, ruime keuze uit bijzondere wijnen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel bezorgd zodat we meteen kunnen genieten van deze lekkere wijn!
Pluspunten
moet nog blijken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
simpel en duidelijke website
Verbeterpuntenassortiment uitbreiden in de prijs van 5 a 6 euro wijnen
Pluspunten
Duidelijke site. Genoeg informatie over de wijn. Vooral ook snelle afhandeling en bezorging!
VerbeterpuntenEen paar keer per mail gecommuniceerd. Op de laatste mail kwam geen reactive meer. Dat was jammer.
Pluspunten
ik had per abuis 11 flessen besteld ipv 12!
Pluspunten
Herlijke wijn, goed verpakt en snel bezorgd.
VerbeterpuntenDe wijn was twee dagen eerder bezorgd dan aangegeven. Een aangename verrassing, maar ik kan me voorstellen dat het onhandig kan zijn om de ene leverdag als keuze te bieden en toch stilletjes een andere dag te leveren.
s Gravelandseweg 73
1217 EJ Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wijnig is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van hoogwaardige wijnen en wijnaccessoires. Het assortiment omvat een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen van diverse wijnhuizen, zowel nationaal als internationaal, evenals wijngerelateerde producten zoals glazen, kurkentrekkers en wijngaven. Wijnig richt zich op het aanbieden van een luxe wijnbeleving, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies om wijnliefhebbers te helpen bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.