Perfect, snelle levering

Goede wijnen, goede prijs en snelle levering!

Prima service, mooie wijnen en voordeliger dan anderen

Na telefonisch overleg over de voorraad heb ik mijn bestelling geplaatst. Door een voorraadverschil bij Wijnig kon mijn bestelling toch niet geheel uitgeleverd worden. Er werd zeer snel gereageerd en er werd mij een upgrade van eenzelfde wijnsoort gegeven voor de ontbrekende 3 flessen en alles de volgende dag geleverd. Chapeau! Prima service. Zeer tevreden over het contact.

Geweldige service

Mooie speciale champagne gekocht als relatiegeschenk. Vanwege wat vertraging bij Post NL kwam meneer zelf de fles persoonlijk langsbrengen. Top service!

Precies zoals je mag verwachten

Snelle verzending

Goede wijn en snelle verzending

Lekkere wijn snel geleverd

Lekkere wijnen, snelle levering. Prima

goede opvolging van een probleem dat ik had gecreeerd

goede opvolging van een probleem (ik had verkeerde bestelling geplaatst) dat ik zelf veroorzaakte,

Enige minpunt is de melding betaling afgebroken. Winkelmand leeg maar toch bevestiging van bestelling via mail. Zeer snelle levering

Duidelijke webshop en netjes afgeleverd

Top bedrijf, met goede service

Mooi assortiment

Netjes geleverd op de aangegeven dag. Super mooi assortiment wijn. Ik kom zeker nog eens terug.

Evaluatie te vroeg

Nadat ik betaald had maar voordat ik de wijn geleverd had gekregen en gedronken had, kreeg ik al een beoordelingsformulier. Ik ben sowieso niet blij met beoordelingsformulieren voor de aankoop van welk product dan ook. Maar als ik het dan krijg voordat ik het product zelf heb geleverd gekregen, gaat mijn lichaam kwalijke sappen aanmaken.

Perfect verlopen

Voor het eerst besteld omdat ze mijn favoriete wijn ( waar ik in Ontario kennis mee gemaakt had) op voorraad hadden. En ook nog het juiste jaar. En ik moet zeggen : deze smaakt net zo lekker als ver weg.

prima en op tijd, geen opmerkingen

OK

Mooie wijnen tegen redelijke prijzen.

Voor de eerste maal de site van deze wijnleverancier bezocht. Mooi aanbod van wijnen tegen alleszins redelijke prijzen. Bovendien snelle levering. Zeker nog een bezoek waard!

Mooie wijnen tegen redelijke prijzen.

Helemaal top!!!

Prima prijs Goede webshop Snelle en keurige verzending

Helemaal top!!!

Goede webshop Duidelijk Prima prijs Snel en netjes bezorgd

Alles klopt

Duidelijke website., bestelproces en logistieke afwikkeling.

Heel duidelijk en overzichtelijk met een goede prijs

Uitstekend!!! Ga zo door!

Heel duidelijk en overzichtelijk met een goede prijs

Uitstekend!!! Ga zo door!

Goede wijn en snel geleverd

Goede wijn en snel geleverd

Gewoon prima

Twee flessen wijn besteld, voor het eerst bij Wijnig. Het was gewoon prima, snelle levering en ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.

Eerste ervaring is goed

Snelle levering en hele goeie wijn

De wijn, die we met moeite kunnen vinden in Portugal maar een van onze favorieten is, gevonden op jullie site. Heel blij mee!

Ruime keus.

Wijnen werden snel en goed verpakt geleverd.

s Gravelandseweg 73

1217 EJ Hilversum

Over Wijnig

Wijnig is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van hoogwaardige wijnen en wijnaccessoires. Het assortiment omvat een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen van diverse wijnhuizen, zowel nationaal als internationaal, evenals wijngerelateerde producten zoals glazen, kurkentrekkers en wijngaven. Wijnig richt zich op het aanbieden van een luxe wijnbeleving, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies om wijnliefhebbers te helpen bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.