Pluspunten
Duidelijke site, correcte informatie, snelle levering
Pluspunten
Top kwaliteit/prijs verhouding! :D Verademing na sites als de wijnbeurs die doen alsof elk wijntje uit de hemel komt. (qua beschrijving) Aantal leuke wijntjes in jullie assortiment:)
VerbeterpuntenMeer wijn :D maar liever lekkere wijntjes dan veel en minder lekkere! kwaliteit is het belangrijkst.
Pluspunten
Zeer snelle levering, en de flessen zater erg goed verpakt
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede zoekfunctie op de website. Snelle levering.
Pluspunten
Top communicatie! Meteen antwoord op mail en de volgende dag al in huis.
VerbeterpuntenNiets
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
zie boven
VerbeterpuntenVolmaakt tevreden
Pluspunten
Ik ben goed geholpen en mijn bestelling was snel geleverd dus ik heb geen reden tot klagen over dit bedrijf en zal zeker jullie service aanbevelen aan vrienden en familie
Pluspunten
De wijn is prima, ik heb helaas ook kritiek (zie hiernaast)
VerbeterpuntenHet is jammer dat ik maar vier flessen kon bestellen. Misschien is het een idee om klanten een seintje te geven als er weer meer in huis is zodat zij kunnen bijbestellen? Daarnaast lagen de flessen los in de te grote doos, dat is slordig, jammer en onnodig.
Pluspunten
Niet normaal snel!!!!
Pluspunten
Snelle levering en goede terugkoppeling
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie. Goede prijs kwaliteitverhouding
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Savonds besteld, volgende dag in huis. Goedkoopste website wat ik heb kunnen vinden. Goed advies hoe de wijn te drinken tav temperatuur, soort glas
Pluspunten
topbedrijf met top wijn
Pluspunten
Goede info ,snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Ik wil niet bij elke aankoop een evaluatie invullen. Maar als ik het niet doe, krijg ik repeterende verzoeken. Één verzoek is voldoende, en als ik daar niet aan voldoe: jammer dan. Heb wel wat beters te doen.
s Gravelandseweg 73
1217 EJ Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wijnig is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van hoogwaardige wijnen en wijnaccessoires. Het assortiment omvat een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen van diverse wijnhuizen, zowel nationaal als internationaal, evenals wijngerelateerde producten zoals glazen, kurkentrekkers en wijngaven. Wijnig richt zich op het aanbieden van een luxe wijnbeleving, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies om wijnliefhebbers te helpen bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.