Pluspunten
Duidelijk site. Duidelijke communicatie over voortgang bestelling en snelle levering! Verder was de order keurig ingepakt!
Pluspunten
Persoonlijke touch!
VerbeterpuntenGéén
Pluspunten
Mijn favoriete wijnen (Les Jamelles) snel geleverd in een mix van 3 soorten rood en 3 soorten wit voor een scherpe prijs.
Pluspunten
Snelle levering, geen verzendkosten, goedkoopste adres voor de wijn die ik zocht.
VerbeterpuntenGeen, top gedaan.
Pluspunten
Geen - absoluut top!
Pluspunten
Snelle levering, goede producten en professioneel aan de telefoon.
Pluspunten
Prima communicatie, stipte levering en goed verpakt.
Verbeterpuntenmomenteel niet
Pluspunten
Mooie keuze, super snel geleverd en heel goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling
Pluspunten
Keurig verpakt en vriendelijk afgeleverd,
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke site en shop, snelle levering en goed verpakt!
Pluspunten
goede prijs, goede communicatie over de levering (track and trace), snelle levering
Pluspunten
Uitstekende communicatie rondom de bestelling. Je kunt precies volgen wanneer je bestelling wordt ingepakt, verzonden en afgeleverd.
VerbeterpuntenNog niets. Ik heb nog niet alle wijnen kunnen proeven...:)
Pluspunten
Snelle service, duidelijke website.
VerbeterpuntenDe bestelling was niet compleet. 1 van de 2 bestelde producten zat niet in de doos die geleverd is.
Pluspunten
Snelle levering en heel goed verpakt. Je kunt zelfs de levering volgen, top!
s Gravelandseweg 73
1217 EJ Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wijnig is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van hoogwaardige wijnen en wijnaccessoires. Het assortiment omvat een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen van diverse wijnhuizen, zowel nationaal als internationaal, evenals wijngerelateerde producten zoals glazen, kurkentrekkers en wijngaven. Wijnig richt zich op het aanbieden van een luxe wijnbeleving, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies om wijnliefhebbers te helpen bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.