Pluspunten
je wordt prima op de hoogte gehouden over de stand van zaken m.b.t. de bestelling. de bestelling wordt goed verpakt thuis afgeleverd.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Prettige website, en open staan voor eventuele verbeterpunten. Goed gedaan.
VerbeterpuntenWijn uit Calabria!
Beste Dennis, Mijn bestelling zou gister bezorgd worden maar ik kreeg aan het einde van de dag een mail van Post NL dat ze mijn huis niet konden bereiken wegens werkzaamheden in mijn straat. Waar helemaal geen sprake van is. Als ik trace wordt nu aangegeven dat de zending op een ander moment wordt aangeboden maar dat ze nog niet kunnen zeggen wanneer.... Dit zal wel iets met de staking te maken hebben. Hoe dan ook, wel goed balen want ik had de wijnen besteld voor een etentje dat ik vanavond organiseer. Dit wilde ik jullie in ieder geval even laten weten. Misschien is het zinnig dat jullie ook een formele klacht maken bij Post NL. Groeten, Feike
Pluspunten
X
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Goede - op een leuke manier gebracht - communicatie en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering Mooie selectie Goeie acties
VerbeterpuntenDe mogelijkheid om (evt. tegen meerprijs) vanuit het bestelformulier iets als cadeau te laten verzenden met gepersonaliseerd bericht
Pluspunten
Staan open voor verbeteringen.
VerbeterpuntenCadeau verpakking en kaartjes toevoegen. Bezorg datum keuze
Pluspunten
ze verkopen Aix Rosé!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding, Prima service.
Pluspunten
Snelle levering/goedkoper dan plaatselijke slijter/duidelijke site/wijn goed verpakt!
Pluspunten
Naast de wijn is alles top! Dit maak je niet veel mee.
Pluspunten
Er valt niets te verbeteren voor wat betreft de eerste levering. Wanneer jullie zo doorgaan zal ik zeker bij jullie blijven bestellen.
Pluspunten
persoonlijk kaartje vermeldt bij welk gerecht de wijn past. Zeer snelle levering.
Verbeterpuntenkaartje met advies: wijn, gerecht, graag bij elke bestelde wijn.en niet slechts bij een wijn alternatieve mogelijkheid om de wijn, bij geen gehoor, niet bij de buren bezorgen.Maar in mijn geval: IN GROENE KIST OP BINNENPLEIN
Pluspunten
Snelle levering Goede communicatie
Pluspunten
Alles prima
Pluspunten
Alles duidelijk en keurig verzorgd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer netjes ingepakt. Erg leuk dat er ook een bedankje bij zit en dat je precies kan zien Wie het heeft ingepakt. Ook leuk dat er een kaartje aan de hals hing met daarop wat tips voor het gebruiken van de wijn. Erg fijne zaak. Bij deze hebben jullie er een nieuwe klant bij. Helemaal goed!
VerbeterpuntenNiets op aan te merken. Erg betrouwbaar bedrijf.
Pluspunten
Top wijnen. En champagne
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Het ging om een flesje prosecco naar een zakenrelatie. Op Twitter zag ik een bedankje voorbij komen. Ik vind een persoonlijke benadering heel belangrijk en zag dat jullie mijn boodschap zelf hadden geschreven op een kaartje. ECHT TOP!!!!
s Gravelandseweg 73
1217 EJ Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wijnig is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van hoogwaardige wijnen en wijnaccessoires. Het assortiment omvat een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen van diverse wijnhuizen, zowel nationaal als internationaal, evenals wijngerelateerde producten zoals glazen, kurkentrekkers en wijngaven. Wijnig richt zich op het aanbieden van een luxe wijnbeleving, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies om wijnliefhebbers te helpen bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.