Pluspunten
Wat ik erg prettig vind aan wijnig.nl is dat er een goede beschrijving van de wijn word gegeven. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling en levering. Ook leuk is de persoonlijke noot in de vorm van het handgeschreven kaartje met suggesties voor de ideale combi tussen de wijn en wat er het beste qua eten bijpast. En dat allemaal voor de beste prijs, top
Pluspunten
Super de wijn en spijs kaartjes eraan . Hierdoor heb ik vandaag zitten vertellen dat ik waarschijnlijk meer bij jullie zal kopen.
VerbeterpuntenTot op heden nog niet.
Pluspunten
Leuke handgeschreven kaartjes bij de wijn met serveer temperatuur en wijn/spijs suggestie.
VerbeterpuntenWijnen die niet leverbaar zijn van de site verwijderen.
Pluspunten
Geweldige en persoonlijke afhandeling
Pluspunten
Alles prima
VerbeterpuntenVwm betreft geen
Pluspunten
snelle en professionele service goede en leuke communicatie
Pluspunten
Snel,goede prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, eenvoudige bestelprocedure; kwaliteit van de bestelde flessen spreekt voor zich; super degelijke verpakking!
Pluspunten
snelle en goede levering; leuke labels op de flessen!
Pluspunten
Zeer prettig om mee te werken!
Pluspunten
Klantvriendelijk. Zeer snelle service. Zeer positief het persoonlijke bedankje.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
snelle levering, duidelijke communicatie en fijne wijn!
Verbeterpuntennog niks...
Pluspunten
Goed advies en netjes geleverd. Zeker meer service dan wat je bij andere webshops krijgt.
Pluspunten
Fantastische de persoonlijke benadering van de heren!
Pluspunten
Goede prijs kwalitiet verhouding
VerbeterpuntenToen jullie net starten waren jullie iets eenvoudiger bereikbaar via de mobiele telefoon en kon je lekker sparren over de wijkeuze. Ik denk dat het bedrijf een te groot succes is geworden voor die persoonlijke aandacht, maar ik vond dat wel erg goed. Werd echt op het menu een uitstekende wijn aanbevolen. Let ook ven op dat als een wijn is uitverkocht, dat deze dan in principe niet op de website geadverteerd zou moeten worden, tenzij die snel wel weer leverbaar is.
Pluspunten
Erg leuk dat bij alle wijnen een kaartje zat met gerecht - tips! Sympathiek! Snelle levering en makkelijke website.
Pluspunten
Mooie site, duidelijke taal, mooie wijnen, goede prijzen en snelle levering. Ik ga zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Na bestelling bleek het bestelde deels niet meer leverbaar, hoewel het wel als "op voorraad" stond aangegeven op de site. Voor levering werd ik hiervan op de hoogte gebracht per email en werd een creditfactuur gezonden. Het bleek ook mogelijk de rest van de bestelling te annuleren, waarna het gehele bedrag werd gecrediteerd en binnen een week weer op mijn bankrekening stond.
VerbeterpuntenBeter voorraadregistratie / koppeling van de voorraad aan de website.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer lekkere wijn,voor een zeer aantrekkelijke en zeer competitieve prijs.
VerbeterpuntenVooral zo verder gaan en niets veranderen.
s Gravelandseweg 73
1217 EJ Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wijnig is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van hoogwaardige wijnen en wijnaccessoires. Het assortiment omvat een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen van diverse wijnhuizen, zowel nationaal als internationaal, evenals wijngerelateerde producten zoals glazen, kurkentrekkers en wijngaven. Wijnig richt zich op het aanbieden van een luxe wijnbeleving, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies om wijnliefhebbers te helpen bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.