Pluspunten
alleen de kwaliteit moet ik nog proeven. maar zoals hun met hun klanten omgaan. wat een top zorg. ik zie nu al uit naar het weekend om de wijn te testen
Pluspunten
Snelheid, accuratesse, persoonlijke aandacht
Pluspunten
snelle levering goed verpakt suggesties erbij geleverd
Verbeterpuntenassortiment uitbreiden
Pluspunten
Zeer positieve eerste ervaring. Meest positieve punt was het persoonlijke kaartje!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie. Ze zijn gericht om goede service te verlenen aan de klant. De wijn netjes verpakt en leuke tips erbij. Wijn nog niet geproefd. Dus dat nog even afwachten, maar tot nu toe ben ik erg enthousiast over het bedrijf!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer scherpe prijs, en goede levering - snel en duidelijk gecommuniceerd.
Pluspunten
gewoon super; laten zoals het is
Verbeterpuntenzou niet weten, alhoewel de goedkoopste bent u niet :-(
Pluspunten
De wijnen zijn interessant geprijsd. De kwaliteit is prima in orde. De levering was erg goed, binnen een dag was de bestelling geleverd.
Pluspunten
Klant vriendelijk, snelle bezorging en veel uitleg bij het product!
VerbeterpuntenGewoon lekker doorgaan!
Pluspunten
Snelle levering Goed verpakkingsmateriaal
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
scherpe prijs, snelle service, persoonlijke benadering.
Verbeterpunteneen iets breder assortiment zou mooi zijn
Pluspunten
De labels met aanbevelingen mbt temperatuur en bij welke gerechten te serveren aan de flessen.
Verbeterpuntenkan ze nog niet verzinnen
Pluspunten
Prijs kwaliteit, zorgvuldige levering met super verpakkingsmateriaal! (Ik had 12 flessen in 1doos), levertijd 1 dag..gratis verzenden boven.bepaald bedrag en bij meer dan 6 flessen en dan.nog de persoonlijke noot!! Handgescgreven kaart en.temperatuuradvies om me als nieuwe klant te verwelkomen. Ik was geroerd!! Ik dacht echt toen ik op de site was :"to good to be true", maar niets was minder waar!! Ik ben fan en zal het iedereen.aanbevelen!! Kanjers!
VerbeterpuntenIk zou echt Niks kunnen verzinnen. Hoop dat alles blijven.mag zoals mijn eerste ervaring!
Pluspunten
Snel geleverd en met persoonlijke touch. Goede communicatie en uitstekend verpakt!
Pluspunten
Een snelle levering,en uitstekende service
VerbeterpuntenEigenlijk niet,het bevalt me prima
s Gravelandseweg 73
1217 EJ Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wijnig is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van hoogwaardige wijnen en wijnaccessoires. Het assortiment omvat een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen van diverse wijnhuizen, zowel nationaal als internationaal, evenals wijngerelateerde producten zoals glazen, kurkentrekkers en wijngaven. Wijnig richt zich op het aanbieden van een luxe wijnbeleving, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies om wijnliefhebbers te helpen bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.