Pluspunten
De manier van verpakken/leveren. De kleine kaartjes aan de flessen met daarop tips. Erg leuk!
Pluspunten
Wij hebben nog nooit zo'n goede service en online klant contact meegemaakt!
Pluspunten
De verpakking en de persoonlijke noot d.m.v het etiketje om de hals van de fles, persoonlijk geschreven met een tip, heel bijzonder, nog nooit eerder gezien/gehad/gekocht
Verbeterpuntengeen, hartelijk dank! we hebben ervan genoten!
Pluspunten
Duidelijke website. Zeer snelle levering. Correcte statusupdates van de zending. Perfecte verpakking.
VerbeterpuntenEventueel (nog) breder assortiment zodat je nog meer klanten kunt bedienen.
Pluspunten
Persoonlijke behandeling
VerbeterpuntenBij bevestiging bestelling meteen te kunnen zien vanaf wanneer af te halen
Pluspunten
Goede selectie
VerbeterpuntenBesteld voor 1800 maar pas na het weekend gekregen
Pluspunten
Leuke labels aan de geleverde wijn met goede info. Snelle en nette levering
VerbeterpuntenMis sommige wijnen in assortiment
Pluspunten
goede verpakking, snelle levertijd, en goede informatie bijgeleverd
Verbeterpunteniets waar Wijnig niets aan kan doen, maar post nl gaf aan tussen 08.30 en 10.30 te bezorgen, konden tot 11.30 wachten omdat we weg moesten, wel en bericht van post nl gekregen dat ze levertijd van 10.30 niet konden halen, we doen het niet graag maar de post heeft het bij de buren af moeten geven, was om 12.07 uur afgegeven.
Pluspunten
Goeie wijn, snel bezorgd. Veel keus. Snelle en heldere follow-up bij een vraag over de bestelling.
Pluspunten
Vriendelijk, snelle en prima service verzorgd en goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen enkel negatief punt!!uitstekend
Pluspunten
Gratis proefflesje Goede en snelle service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kado voor bruidspaar, perfect en snel geleverd op het juiste moment!
Pluspunten
Het pakket is Goed te volgen en leuke tips
Pluspunten
Klantvriendelijk, snel, behulpzaam
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
No-nonsense en persoonlijke communicatie. Supersnelle levering (bij mij zelfde dag). Leuke handgeschreven kaartjes bij de wijn met tips.
VerbeterpuntenNog niet gevonden.
Pluspunten
Supersnelle service, mensen met kennis en die plezier beleven aan hun selectie en aan tevreden clienten. Absoluut aan te raden
VerbeterpuntenGeen idee of jullie dit als service leveren maar gekoelde witte wijnen indien er een spontaan feestje is lijkt mij een uitkomst
Pluspunten
Ook per fles te bestellen! Leuke site en advies van sommelier is ook welkome aanvulling. Super tevreden!
Pluspunten
Super snelle levering en een zeer goede communicatie, voelt heel persoonlijk met de handgeschreven kaart er bij! Dit is echt de wijnwinkel anno 2020!
Pluspunten
Supersnel geleverd. Scherpe prijs en heel prettige communicatie met een personal touch. Echt een absolute aanrader!!
VerbeterpuntenGroter assortiment?
Pluspunten
Goede communicatie na de bestelling
Pluspunten
Leuke kaartjes er bij!
VerbeterpuntenGeen ga zo door! Top!
s Gravelandseweg 73
1217 EJ Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wijnig is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van hoogwaardige wijnen en wijnaccessoires. Het assortiment omvat een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen van diverse wijnhuizen, zowel nationaal als internationaal, evenals wijngerelateerde producten zoals glazen, kurkentrekkers en wijngaven. Wijnig richt zich op het aanbieden van een luxe wijnbeleving, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies om wijnliefhebbers te helpen bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.