Uitstekend!

Fijne producten, goede en snelle service. De goederen waren uitstekend verpakt en waren de volgende dag in huis.

Top levering

Wijnen dag na bestellen in huis. Top!

Prima service. Kennis van zaken.

Vlot en conform afspraak tegen scherpe prijs geregeld

Uitstekend en voordelig

Relatief traag

Besteld op 30/12 en pas geleverd op 06/01. Beetje traag, aangezien ik extra had benadrukt om het te leveren op 04/01. Dan moet je geen geld vragen voor de levering.

Goed geregeld, snel en efficiënt

Snel verstuurd voor een goede prijs.

Perfecte 0% bubbels

Mooi product, snel en verzorgd geleverd

Goede prijzen en het word snel verzonden en goed verpakt.

Mooi palet aan goede wijnen. Snelle levering! Top

Heerlijke wijnen snel geleverd

De wijnen werden snel en netjes verpakt geleverd.

Top mensen met verstand van lekkere gerechten goede wijnen

Zeer snelle levering en ook goede service kom je er niet uit dan helpen ze je netjes om de goede wijn voor u uit te zoeken.. Ga hier zeker in 2022 zeker weer gebruik van maken.

Vlot en correct

Toen ik mijn bestelling plaatste, ging ik ervan uit dat de belofte van een bijzonder snelle levering niet helemaal zou worden ingevuld. Integendeel: alles werd correct geleverd, zoals beloofd. C. Heylen, LIER, BELGIE

uitstekend

Snel, netjes verpakt, keurig geleverd

Correcte service en snelle afhandeling gewoon TOP

topservice

en de italiaanse chardonnay is ook van topkwaliteit.

Tot de volgende

Tot de volgende

Zeer professioneel en correct

Je besteld op de mooie en duidelijke site. Kiest het product, rekent af. En met een track & trace weet je precies waar en wanneer je pakketje naar je toe komt.

Ik belde nog omdat ik op een andere site een box zag bij de wijn. Deze kreeg ik er vervolgens gratis bij omdat het zo druk was met de kerst. Nou wat een service! Het was ook nog eens de volgende dag in huis. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen.

Top service. Kwamen 1ste kerstdag persoonlijk de wijn leveren die door Post.nl pas na de kerstdagen werd geleverd. Nogmaals bedankt

Netjes verpakt en snel geleverd

Snel, goed verpakt en goede communicatie

Snel, goed verpakt en goede communicatie

Super tevreden

Goede kwaliteit producten. Snelle levering. Een aanrader dus !.

Prettige samenwerking; er wordt meegedacht en snel gewerkt. Ook fijn om updates te krijgen.

Er wordt daar goed gewerkt,goede service en behulpzaam.

++++++

super!!!

zeer vlotte behandeling van de orders en super prijs/kwaliteit verhouding!

s Gravelandseweg 73

1217 EJ Hilversum

Over Wijnig

Wijnig is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van hoogwaardige wijnen en wijnaccessoires. Het assortiment omvat een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen van diverse wijnhuizen, zowel nationaal als internationaal, evenals wijngerelateerde producten zoals glazen, kurkentrekkers en wijngaven. Wijnig richt zich op het aanbieden van een luxe wijnbeleving, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies om wijnliefhebbers te helpen bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.