Erg tevreden!

Nette en snelle levering. En ook erg blij met de Sangria van La Sala. De flessen zien er erg mooi uit en zijn daarom erg leuk om cadeau te geven.

Mooi wijnen en top service

Mooi wijnen en top service.

Veel keuze en snelle verzending

Heb inmiddels 2 wijnen geproefd na 6 verschillende te hebben besteld. Helaas maar daar kan het bedrijf niets aan doen was 1 met een beschimmelde kurk en de wijn aangestast. Dus de 3e fles gaat vanavond open om te proberen, Proost!

Prima snel en keurig geleverd

Levering was heel snel en heel netjes verpakt.

Snelle Levering

Snel geleverd en prima wijn!

Goed!

Snelle levering en goede prijzen

Snelle levering en goede prijzen

Snelle en correcte levering

Prima snelle levering. 1 speciale fles ontbrak en een correct briefje gaf de reden aan en dat deze de volgende dag zou worden geleverd. Dat werd inderdaad gedaan. Prima.

Tiptop

Mooi assortiment!

Snel geleverd conform afspraak en heeft veel te kiezen in alle ‘kwaliteitsklassen’

Great service!

Didier was very responsive and fast to help me have the right wines for a special dinner party. Thank you!

Zeer correcte en heel snelle levering. Super

Makkelijk te bestellen. Zeer duidelijk. Ik kon alleen niet betalen, waardoor de bestelling werd geannuleerd. Ben uiteindelijk door een medewerker van Wijnig benaderd. Hij deelde me mee dat er iets fout was gegaan waardoor de betaling niet werd geaccepteerd. Hierna opnieuw bestelling geplaatst en alles ging goed. Al met al steekt het goed in elkaar. Complimenten!

Snelle levering, prima prijs kwaliteit

Bijna perfect

Een bestelling van 36 flessen naar België. Eerste dag een kist van 18 flessen. Perfect. Tweede dag een kist van 18 flessen vol POST NL tape met 17 flessen... Jammer.

Helemaal super!

Zeer tevreden!

Uitstekende service

Tijdens de verzending van de flessen waren een aantal flessen gebroken. De volgende dag waren er nieuwe flessen bezorgd!

prettige website en snelle levering, top

prettige website en snelle levering, top

Kan niet alle wijnen bestellen

Sommige wijnen worden aangeboden, maar kan ik niet bestellen. Zijn die uitverkocht? Zo ja, dan even aangeven of verwijderen. Nu is het verwarrend.

Bezorging goed geregeld. Prima wijn.

Snelle en correcte levering

Super service

Ze kennen mijn smaak en komen steeds met iets nieuws ‘that suits me’

Goede services en lekkere wijnen

Wijnig verkoopt een van mijn favoriete wijnen. Bestellingen worden snel verzonden en het contact met de klantenservice verloopt soepel.

Xx

6/6/2021 , 00.34uur tot op heden geen ontvangst van bestelde wijn??

Prima wijntjes en nette levering

Netjes bezorgd. Alleen levering volgende werkdag komt niet uit. Verder helemaal goed.

levering liet lang op zich wachten

Nadat men mij beloofde dat 's anderendaags de levering ging gebeuren duurde het nog twee dagen vooraleer het pakket aan Post.NL werd bezorgd.

s Gravelandseweg 73

1217 EJ Hilversum

Over Wijnig

Wijnig is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van hoogwaardige wijnen en wijnaccessoires. Het assortiment omvat een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen van diverse wijnhuizen, zowel nationaal als internationaal, evenals wijngerelateerde producten zoals glazen, kurkentrekkers en wijngaven. Wijnig richt zich op het aanbieden van een luxe wijnbeleving, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies om wijnliefhebbers te helpen bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.