Snelle levering en goed verpakt product

Online heb ik Onderdelenhuis vrij snel gevonden. Zij waren voor mijn product de goedkoopste partij. Vervolgens is de verzendperiode snel en goed verlopen. het product was goed ingepakt en is heel aangekomen. Ik ben erg tevreden over Onderdelenhuis Goes.

Via de mail antwoord gekregen of het betreffende onderdeel ook de passende was, en besteld en snel geleverd!

Vriendelijk en snelle levering.

Supersnelle levering en goede uitleg gekregen via telefonisch contact.

Snelle en correcte levering

Produkt snel geleverd tegen een mooie prijs, past goed!

Groot assortiment.

Onderdeel voor mijn koelkast snel gevonden en snel in huis.

De door mij aangekochte artikelen werden snel geleverd aan een aanvaardbare prijs.

Top prijs en super snelle verzending

Prijs was het laagst en meteen Verzonden, dag erna in huis!

Vlotte levering

Product za Oals verwacht , prima

Heel snel

'Vandaag besteld, morgen in huis' wordt waargemaakt.

Moeilijk vindbaar onderdeel goed en correct geleverd

Het onderdeel dat ik nodig had is lastig te krijgen en moest worden besteld. Het Onderdelenhuis Goes hield me goed op de hoogte, en ik kreeg het uiteindelijk correct geleverd.

Originele vervanging onderdeel apparaat werkt weer

Snelle correcte levering en apparaat werkt weer door het vervangen van het onderdeel

Perfecte service

Geleverd binnen de 24 uur. Duur maar perfect volgens afspraak

snelle levering goede service en grote onderdelen bestand

Goede site en super snel.

Snel gevonden wat ik zocht en nog sneller geleverd.

Duurde even maar dan heb je ook wat

Onderdeel moest op bestelling worden gemaakt door de fabrikant. Dat werd ook gelijk vermeld bij het bestellen. Eind goed al goed!

Super snel

Waterinlaatventiel voor Miele wasmachine binnen 24 uur bezorgd. Perfecte service. Wat kun je nog meer wensen voor zo'n scherpe prijs. We kunnen weer volop wassen

De site was overzichtelijk. Product snel bezorgd

Artikel snel gevonden op de site .De verzending was ook erg snel .Volgende keer weer bestellen

Snelle levering, directe oplossing

In eerste instantie hebben ze mijn bestelling snel geleverd. Helaas is het product (waarschijnlijk tijdens transport) kapot afgeleverd. Ik heb hierna gelijk een mail gestuurd, en binnen het uur had ik een bericht terug met excuses en een retourlabel. Nog voordat ik het product op de post had gedaan, was er al een nieuwe onderweg.

Super snel geleverd

Snel geleverd en goede prijs en kwaliteit zou hier zeer zeker weer bestellen en echte aanrader

Een van de beste sites

Ik heb een fout gemaakt met het onderdeel dat ik wil, kan ik een ander onderdeel vervangen? Dank u wel.

Snel

Snelle levering , goede kwaliteit Had via brievenbus geleverd kunnen worden niet als pakketje

Duidelijkheid in wat wel of niet geleverd kan worden.

Helaas worden te grote dure units als reserve delen geleverd B.V. mesunit van Kitchenaid. Waarom worden tijdens het gesprek geen alternatieven gegeven?

Goede prijs, snel en correct geleverd. Niks op aan te merken.

Vaatwasser gered voor 40 euro

Gemakkelijk op het typenummer van de vaatwasser het onderdeel wat defect was kunnen vinden. Goede prijs en snelle zending, en de vaatwasser gerepareerd!

Onderdelen besteld voor gasfornuis, volgende dag binnen. Zeer snelle verwerking en verzending, waren alle webshops maar zo snel!

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes