Goede prijs en snel geleverd

Voor mijn wasmachine een nieuwe pomp besteld, deze was snel geleverd. De was draait weer :-)

altijd goed!

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke website en nette prijzen!

perfect,in 1 dag geleverd,keurig op tijd

prima service

wist zelf niet welk artikel ik nodig had. was ook onduidelijk op website. maar met hun hulp erachter gekomen welk onderdeel nodig was. besteld - geleverd en klaar. toppertje

Onderdeel was niet het type wat ik moest hebben, maar daar kan het bedrijf niets aan doen. Retour verder goed afgehandeld. Kom zeker terug.

Makkelijk besteld en snelle levering

Goed bedrijf. Netjes verzonden en op tijd.

Goede producten geleverd en snel

Zeer snel en goed

Smiddags bedteld volgende dag al geleverd! Echt top!

Alles loopt als verwacht

Bestellen en betalen via de site is eenvoudig en de levering is snel. De communicatie na de bestelling en de track en trace zijn uitstekend en accuraat.

Snelle aflevering. Goede voortgangs- en bezorgingsinformatie

Na 3 dagen nog niet binnen, jammer!

Heb er een uit de winkel moeten kopen omdat het te lang duurde

Snel antwoord en snel geleverd

Bedankt voor de snelle service

Onderdeel eenvoudig te vinden op website, redelijke prijs, snelle levering.

Super ! Snel geleverd snel gevonden

Was meenemer besteld .in avond besteld volgende dag in huis .makkelijk juiste onderdeel te vinden . Snel geleverd erg tevreden zou deze zaak aanraden en zeker weer bestellen

buitengewoon goed

Het door mij gevraagde artikel direct gevonden , direct contact over de juiste maat en na ontvangst van het artikel zeer behulpzame instructies over de montage .

Makkelijk gevonden, snel in huis

Op basis van een merk en type had ik de nodige onderdelen snel gevonden, besteld en met twee dagen geleverd. Een betere prijs ten opzichte van andere onderdelenfirma's bovendien.

Goed en snel

Goed en snel

Snel gevonden wat ik zocht, snel besteld en snel geleverd. Prima!

Staat hierboven al

Prima product, snelle levering!

Ik had een onderdeel voor mijn scheerapparaat nodig. Zaterdag besteld en maandag al in huis. Uitstekende dienstverlening, van harte aanbevolen!

Vriendelijk personeel, lag snel klaar voor ophalen.

Vriendelijk en snel geholpen

Het gevraagde artikel lag al snel klaar in de winkel om afgehaald te worden. De communicatie via e-mail verliep perfect. Het Onderdelenhuis heeft de organisatie goed geregeld.

fijne website, snel geleverd

snel geleverd, fijne website

Goedkoop en snel geleverd

Het is vrij simpel: website klopte, laagste prijs voor het onderdeel dat ik nodig had, volgens afspraak geleverd en zag er kwalitatief prima uit en is alweer gemonteerd met succes. Helemaal goed dit.

Helemaal top!

Super en voor herhaling vatbaar

Product zoals omschreven, next-day delivery

Had een vervangende magnetron motor nodig; levering vond de volgende dag plaats. Geïnstalleerd en magnetron werkt weer behoren - positieve ervaring

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes