Product top, service prima

Het bestellen verliep soepel, informatie op de website helder. Product degelijk verpakt, snel verstuurd en volgens omschrijving. Alles naar wens. Dank!

Eerder kunnen bezorgen dan de verwachte datum, na de jaarwisseling

n.v.t.

Snel verzonden. Koelkast weer als nieuw

Thermostaat koelvriescombinatie uit voorraad leverbaar en snel verzonden.

Geweldig en supersnel

Maandag besteld en dinsdag was de bestelling er al. Onderkorf voor mijn vaatwasser. Beter en steviger dan de originele die voor roetdeeltjes zorgde waardoor de pomp verstopte.

Top bedrijf!!

Hele mooie overzichtelijke site. Makkelijk zoeken naar de juiste onderdeel. Snelle verzending! Top!! Bedankt en zeker tot de volgende keer!!

Prima Levering Het is alleen jammer voor mij dat er een feestdag tussen zat waardoor die een dag later kwam

Top en heel rappe bediening

Snelle levering in goede verpakking

De glazen rotatieplaat voor mijn combimagnetron was goed verpakt met noppen folie

snel het onderdeel kunnen vinden en dircet besteld.

we hebben het type nummer van de wasmachine ingevoerd en snel het juiste onderdeel kunnen vinden. betalen en email ook snel geregeld. groet Erica

We hadden onze onderdelen de dag erna in huis, perfecte service.

Snel en goed geleverd.

De onderdelen waren eenvoudig te vinden en zijn snel geleverd. Alles al weer werkend.

Snelle, correcte levering

Voor een goede prijs twee onderdelen ontvangen. Zelfs rond oud en nieuw zo in huis!

Snelle nette levering

Snelle nette levering

Aanrader

Stofzuiger slang gekocht. Was de originele en de goedkoopste

Veel keus en snelle levering

Op de website is het makkelijk zoeken naar de verschillende productvarianten. Kon wat ik wilde hebben makkelijk vinden en levering was binnen twee dagen. Ook handig dat het via een PostNL-punt mogelijk is.

Topervaring, supersnelle levering en perfect product.

1 dag vóór oudjaar brandde het verwarmingselement van mijn oven door. Ik vond Onderdelenhuis Goes op internet en die hadden precies wat ik zocht, voor een goede prijs en op voorraad. Maandagmiddag besteld, dinsdagmiddag geleverd. Mijn oven weer in orde voor oud en nieuw! Aanrader!

Veel onderdelen en snelle levering. Zelfs in de drukke december dagen.

Via google partnummer van het onderdeel ingevoerd. En daarna snel door gelinkt naar het onderdeel. Daarna simpel de levering geplaatst. En ondanks de feestdagen snel geleverd.

Super snelle levering

We hebben de zondag voor kerst nieuwe scharnieren voor onze koelkast besteld, binnen twee dagen aanwezig. Super!

We wilde een passend rekje voor onze Samsung oven. Ze hadden een verstelbare die je met een inbussleutel op maat zet schroeven en sleutel zaten erbij. Was binnen de beloofde tijd geleverd en voldoet aan onze verwachtingen.

Snelle afhandeling en levering

Het stuk dat ik zocht, heb ik zeer snel gevonden op de duidelijke website. 5 minuten nadat ik had betaald kreeg ik al de melding dat mijn wisselstuk was aangeboden bij de pakjesdienst. En nog eens 2 dagen later werd het keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Mijn telefonische vraag werd snel en deskundig beantwoord. Mijn daaropvolgende bestelling werd sneller geleverd dan beloofd!

Adequate afhandeling

Adequate afhandeling & bijzonder snelle toelevering.

UItstekend

Snelle levering en voor een goede prijs

Alles klopt perfect, zonder mooie praatjes.

Gemakkelijk bestellen via een praktische duidelijke webshop. Nette prijzen, vlotte afhandeling en levering keurig op tijd. Zelfs vlak voor kerst.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes