Bestelling snel geleverd

Groot assortiment, snel in verzenden !!

Onze eerste ervaring was uitstekend , kende de site niet , maar na wat Google n voor onze oude broodbakmachine kwamen we voor een luttel bedrag aan n nieuwe V-Snaar : de volgende dag in huis en inmiddels weer volop in werking!!

Degelijke leverancier met super snelle levering

In website worden de producten duidelijk omschreven en getoond. De aankoop verloopt vlot en de levering gebeurt super snel

Goed assortiment en snelle en goede levering

Na een zoektocht naar het juiste onderdeel kwam ik uit bij Onderdelenhuis Goes. Na een korte vraag heb ik de onderdelen besteld. Prettig contact, goed assortiment en snelle en goede levering.

Ongekend dat ik dit onderdeel los kan bestellen en dat voor een zeer lage prijs. Snelle levering. Dik te vreden

Perfecte service

Verwarmingselement van 27 jaar oude ATAG heteluchtoven defect. Wat nu? Gelukkig voorradig bij MijnOnderdelenhuis.nl Zaterdagnamiddag besteld, maandagvoormiddag geleverd in België. Top service!

Verzending

Ik ben niet blij met de verzendkosten. Het wieltje voor mijn Severin melkopshuimer werd in een doos verstuurd, dwz 6 euro verzendkosten. Het wieltje is misschien 4 cm en 1 cm dik. Waarom niet als brievenbuspost verzenden? Niet blij mee.

Sneller leveren kan niet

Vrijdag 16:45 besteld, zaterdag 09:25 in huis. Supersnelle levering. Onderdeel werkte prima en prijs was goed in vergelijking met andere leveranciers. Extra product informatie over het product was goed en zeer welkom.

Vandaag besteld morgen al in huis

ruim assortiment, snelle levering, goed geprijsd

Het grote snijmes van onze keukenmachine brak plotseling af. jammer want we gebruiken het best vaak. Dus even gegoogled en zo het onderdelenhuis Goes gevonden. Via de duidelijke afbeeldingen snel een keuze keuze gemaakt en het snijmes besteld. Het pakketje werd snel bezorgd en we kunnen weer lekker kokkerellen. Toppie.

Gisteren besteld, s anderendaags geleverd.

Snelle reactie op gestelde vraag, en snelle afhandeling en verzending van mijn bestelling

Onderdeel snel in huis.

Super makkelijke site om te bestellen, en het onderdeel ligt al heel snel klaar om opgehaald te worden.

Heel goed after sale service

Ik heb een product besteld en na pare dagen was defect, na overleg met de Onderdelenhuis, ik krijgt een nieuwe per direct zonder kosten. Zo moet een serieuze bedrijf reageren, After sale service is Top. Onderdelenhuis en Top bedrijf! Dank u.

Super makkelijk.om.mijn onderdeel tevinden

En ook super snel geleverd en goedkoper dan in een reguliere witgoed zaak

Geweldige service

Dinsdagmiddag besteld en woensdag in huis, helemaal top, ik kan weer lekker koffie drinken

Doet wat het belooft.

Niks op aan te merken. Ik koop hier de volgende keer opnieuw.

Gewoon op tijd, en goed product

Besteld en mooi op tijd een goed product voor een goede prijs geleverd

Snelle verzending.en goed verpakt.

perfect.

in mijn geval tussen ruime keuze snel vervangstuk gevonden voor ouder toestel.

order door mij geannuleerd. Zij hebben per omgaande bevestigd en daags erna het bedrag gecrediteerd

Ik bestelde een lekbakje voor een koffiemachine. Enkele uren later vonden wij het verloren gegane lekbakje terug. Meteen bestelling geannuleerd met een email-bericht. De volgende dag kwam een bevestiging dat de order was geannuleerd en dat het betaalde bedrag zal worden gecrediteerd. De dag erna was dit al het geval. Mijn complimenten voor de klantvriendelijkheid, zeker nu het hier om een klein bedrag ging.

Goed info vooraf en super snelle levering

Goed info vooraf op de site en super snelle levering. De volgende dag kon ik het onderdeel al installeren.

Goede en duidelijke app

Producten snel kunnen vinden en goede levering zeer goed verpakt

Alleen maar positief

Hebben onverwacht goed assortiment