Goed en snel

Goed en snel

Snel gevonden wat ik zocht, snel besteld en snel geleverd. Prima!

Staat hierboven al

Prima product, snelle levering!

Ik had een onderdeel voor mijn scheerapparaat nodig. Zaterdag besteld en maandag al in huis. Uitstekende dienstverlening, van harte aanbevolen!

Vriendelijk personeel, lag snel klaar voor ophalen.

Vriendelijk en snel geholpen

Het gevraagde artikel lag al snel klaar in de winkel om afgehaald te worden. De communicatie via e-mail verliep perfect. Het Onderdelenhuis heeft de organisatie goed geregeld.

fijne website, snel geleverd

snel geleverd, fijne website

Goedkoop en snel geleverd

Het is vrij simpel: website klopte, laagste prijs voor het onderdeel dat ik nodig had, volgens afspraak geleverd en zag er kwalitatief prima uit en is alweer gemonteerd met succes. Helemaal goed dit.

Helemaal top!

Super en voor herhaling vatbaar

Product zoals omschreven, next-day delivery

Had een vervangende magnetron motor nodig; levering vond de volgende dag plaats. Geïnstalleerd en magnetron werkt weer behoren - positieve ervaring

Snelle en juiste levering

's Morgens bestelt, dag nadien in de namiddag geleverd. Top!!!

Helemaal goed

Snel goed redelijke prijs geen overdreven hoge bezorgkosten Dus zeker 5 sterren waard

Prima snelle levering. Onderdeel doet wat het moet doen.

Snel geleverd en goede prijs

Snelle levering zonder problemen.

Gewoon prima. Wel wordt er erg veel geld gevraagd voor een simpel onderdeel. Maar dat gebeurt elders ook.

Snel geleverd.. en goede service.

Nvt

Produkt voldoet aan de verwachting

Produkt is van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Super snel

Onderdeel snel gevonden, volgende dag reeds geleverd!

Snelle levering, prima product gekregen

Goed geregeld hier, goede prijs kwaliteit.

Kijk voor je een apparaat weg wilt gooien eerst of het nog te repareren is.

We boffen maar met zo'n zaak vlak in de buurt (Goes). Heb er via de webshop een ovenschakelaar kunnen vinden van mijn fornuis/oven die 20 jaar oud is. Schakelaar was nog precies hetzelfde en kon 1-op-1 overgezet worden. Mensen in de winkel altijd vriendelijk en hebben verstand van zaken.

De juiste onderdelen voor mijn stofzuiger en snel geleverd.

Prima, goede prijs, snelle levering

Super snel

Produkten zoals omschreven en super snel geleverd.

Snel en netjes geleverd

Snel geleverd, de volgende dag al verstuurd

Top !

Nabestelling kon nog mee

Goede prijs voor de gezochte producten. En toen ik iets vergeten was, was ik nog op tijd om een 2e bestelling te kunnen doen die in dezelfde verzending mee kon. Super! Hier heb je nog gewoon contact met mensen in plaats van chatbots. Dat is bij die grote winkels en distributiecentra nogal anders.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes