snel en goed

de volgende dag is mijn onderdeel geleverd in één keer goed.

Bijzonder snel en betrouwbaar

Binnen 1 werkdag de bestelde spulletjes in huis.

Het goede onderdeel keurig op de aangegeven dag en tijd ontvangen

Goed!

Snelle levering, uitstekend klantenservice

Hier werken niet alleen verkopers maar ook vakkundige mensen. De klantenservice kan helpen met technisch advies nog voor de bestelling. Ze antwoorden direct en mijn pakket was ook binnen 1 werkdag geleverd.

snelle levering , goede service

De bestelde onderdelen had ik snel in huis en op de vraag welke reserve onderdelen ik nodig had voor mijn kookplaat, had ik snel antwoord.

Keurig op tijd en onbeschadigd

De aandrijfriem van mijn broodbakmachine is netjes en goed verpakt afgeleverd door postnl. Één dag na bestelling afgeleverd, keurig.

Goed advies, snelle verzending

Helemaal prima!

Bestelling en bezorging prima verlopen.

Onderdeel zoals beschreven,bezorgkosten wat duur

Product zoals omschreven, tevreden mee. Levertijd wellang, maandagavond besteld dinsdag verzonden, vrijdag pas in huis, en dat voor 6,95 (uit mn hoofd gezegd) aan verzendkosten

Onderdeel makkelijk kunnen vinden en online besteld. Snelle levering.

Perfecte en snelle levering

Makkelijk bestelproces. Juiste omschrijving bij artikel. Snel verzonden en snel geleverd.

Alles was perfect

Snelle verzending. Goede producten en scherpe prijzen !

Top. Onderdeel besteld en netjes snel geleverd

Top. Onderdeel besteld en netjes snel geleverd.

Spanrol indesit wasdroger

Alles perfect verlopen.dank u.

Merkonderdelen voor een prima prijs

De juiste Pelgrim knoppen voor mijn gasfornuis kunnen krijgen, die perfect passen. Superblij mee. Nooit meer een “past ook op….” artikel. Altijd duurkoop omdat het nét niet past.

Uitstekend!

Xx

Het juiste onderdeel

Bij hen het juiste onderdeel voor mijn staafmixer gevonden en tegen de beste prijs. Ook snel in huis.

Snelle reactie op vraag en levering!

Uitstekend !

Direct na mijn bestelling ( op zondag !) ontving ik alle uitgebreide gegevens van betaling tot track en trace. Ook Post Nl gaf meteen aan het pakket in ontvangst genomen te hebben. Dat Post nl een dag vertraging had , ligt natuurlijk geheel buiten de verantwoordelijkheid van mijnonderdelenhuis ! In ieder geval bestel ik vol vertrouwen wederom bij dit bedrijf ! Okidoki.

Snelle verzending!

Had een paar afvoerkorfjes besteld. Werden dezelfde dag nog verzonden, echt prima. Het is dat PostNL het steeds laat afweten met een sorry-bericht dat het onverwacht een dag later komt, maar daar kan het Onderdelenhuis niks aan doen. Nou ja, klagen. ;-)

Past perfect!

20 jaar oud onderdeel op voorraad!

Schakelmechaniek Boretti van 20 jaar oud op voorraad! Snel geleverd en inmiddels functioneert de oven weer!

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes