Makkelijk om via de website het gewenste onderdeel te bestellen. De volgende dag al in huis!

Onderdeel oké

Waarom het onderdeel (zekering van 6,3x32 mm) niet per briefpost versturen i.p.v. pakketdienst. Het zat in een doos van 10x13x19 cm.!!!!???? Volgens mij is briefpost goedkoper dan pakketpost!!

Zeer scherp geprijsd, uitstekende service en snelle levering *****

Zeer scherp geprijsd, uitstekende service en snelle levering ***** Oprechte aanrader voor onderdelen van witgoed ruim assortiment en concurrerende prijzen.

Hele goede service

Hele goede service en communicatie. En snelle levering

Geweldig daags na bestelling al in huis

Na de bestelling mail ontvangen en de volgende dag al ontvangen

Goede prijs en snel verzonden

Ik had een aanvoer slang voor een Miele vaatwasser gekocht, deze was goedkoper dan bij andere winkels en snel verstuurd.

Goed te vinden wat je nodig hebt.

Perfect afgehandeld

Goede communicatie

Duidelijke en vriendelijke communicatie. En goede service. Het product wat ik had besteld was niet op tijd leverbaar bij de standaard leverancier, dus heeft het onderdelenhuis het bij een andere leverancier besteld en direct naar mij doorgestuurd.

Super goed en snel

Onderdeel van vriezer snel te vinden op site, en snelle levering

Keurig netjes en snel geleverd.

Prima complete bestelling begeleid met prima info per mail m.b.t. de levering .

Betrouwbare firma

Moest even op mijn onderdeel wachten. Fabrikant kon hun niet exact laten weten wanneer het zou geleverd worden. Jullie hebben ons goed op de hoogte gehouden en wanneer het onderdeel bij jullie toegekomen was hebben jullie deze ook onmiddellijk naar ons toegestuurd. Super goede service en heel betrouwbaar. Dank jullie wel. Heel goede ervaring met jullie.

Super service

Snelle levering en bestelling meteen compleet.

Super snelle levering

Super snel geleverd, netjes verpakt en origineel onderdeel.

Prima onderdeel

Goede onderdeel snel geleverd.

Alles volgens belofte

Levering zelfs sneller dan verwacht.

Vlot, goede prijs en precies het juiste onderdeel

Vlot, goede prijs en precies het juiste onderdeel

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Het bestelde pompje voor onze koffiezetter werd binnen 24 uur ontvangen en de prijs is duidelijke lager dan bij andere onderdelen leveranciers.

Snelle levering en origineel product

Snelle levering en product van goede kwaliteit. Product past perfect.

bestelling kwam eerder dan verwacht

De enige aanbieder die een voldoende groot assortiment had en redelijke prijzen

Super geregeld!

Duidelijke website. Onderdelen van onze kookplaat snel gevonden. En snel geleverd. Wat wil je nog meer! Kom zeker terug.

Perfect!

Supersnelle levering!

Het product past niet

Het stoffilter voor de droger was niet van Miele zelf maar een kopie dat zou moeten passen, maar past toch net niet. Jammer, dit zal veel kopers overkomen vrees ik. Een firma zou deze producten niet moeten willen verkopen.

Snelle levering. Echter was een verkeerd artikel geleverd, maar na mail contact werd snel de juiste toegestuurd en mocht het verkeerde artikel (universele bisonkit) houden wat altijd nog eens van pas kan komen.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes