Snel en accuraat gebruiksvriendelijk

Besteld online, dag erna, juist geleverd!

Alles is perfect gegaan volgens afspraak.

Ruim assortiment.

Ondanks dat mijn vaatwasmachine al bijna 16 jaar oud is kon ik deze onderdelen nog bestellen. Snelle levering en de machine kan (hopelijk) nog een tijdje door.

Positief

Positief Correct

Wasdroger deur 15:00 hr besteld de volgende dag 11:00 hr in huis

Helemaal top

Snel geleverd en alle onderdelen waren volgens de beschrijving en paste perfect.

Snel

Groot assortiment, snelle levering.

Duidelijke winkel

Leuke website, duidelijk, mooie prijs. Gewoon zoals het hoort Geen opmerkingen. Ik hou deze winkel zeker in mijn hoofd voor de volgende keren. Zeer aan te bevelen

De ene dag bestellen, de andere dag ontvangen.

Perfecte prijs/kwaliteitverhouding

Voor de prijs van de op vele anderde webwinkels niet originele scharnier , heb ik hier een originele

een snelle levering en keurig verpakt!

De glazenplaat van de oven ging stuk. een nieuwe besteld bij mijnonderdelenrhuis.nl en de dag daarop wordt deze geleverd. en nog wel op een van de wadden eilanden nog aan toe. super goed verpakt. ga zo door zou ik zeggen.

Vriendelijk en ervaren

Ik twijfelde welk wisselstuk ik nodig had , heb gemaild met de klantendienst en een duidelijk antwoord gehad, stuk gekocht en het was de juiste, waarvoor dank.

Goede service.

Goede prijs, prima service en goede telefonische communicatie.

Snel en juist geleverd

Prima levering

Prima bedrijf en snelle verzending

Gewoon goed

alles snel geleverd

ik zag alleen maar vreemde banken dus effe gebeld en een vriendelijke medewerkster vertelde mij waar de Nederlandse banken stonden gelijk besteld en betaald en de volgende dag netjes afgeleverd toppie ;-);-)

Onderdeel opgevraagd en snel reactie en advies. Snelle levering.

Prima product snelle levering

Daadwerkelijk op voorraad en de dag erna in huis. Tevreden klant!

Zorgvuldige levering

Glazen draaiplateau voor de magnetron besteld, zeer zorgvuldig verpakt en verzonden, volgende dag geleverd. Ben uitermate tevreden.

Bestelling geplaatst voor 17.00 uur ende volgende dag geleverd, TOP

Snelle en complete levering.

Spoelarmen besteld voor mijn Bosch vaatwasser. . Woensdag besteld. Donderdag geleverd! Keurig en stevig verpakt.

Nvt want is gewoon goed. Dank u wel

Supersnelle levering

Gewoon zoals je het verwacht

Zeer snel geleverd onderdeel

Artikel moest naar België, had er niet op gerekend dat de levering zo snel zou kunnen gebeuren. Het artikel zelf is zoals verwacht OK, wel minder van kwaliteit dan het origineel dat na 30 jaar de geest gaf.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes