Juiste artikel, top

Snel gevonden en snel geleverd

Het ene moment sta je met een kapotte blender, en nog geen 24 uur later loopt deze weer als een zonnetje! Het onderdeel was op de website snel gevonden, besteld en bezorgd!

Snelle levering tegen een redelijke prijs!

Snel juiste onderdeel op jullie site gevonden en gekregen!

Besteld, ontvangen en passend

Duidelijke website, artikel besteld en keurig geleverd op de eerstvolgende nesteldrang. Tevreden.

Exact de onderdelen waar ik om vroeg. Makkelijk te monteren en levertijd kort.

Netjes vezorgd

Mijn senseo filters heb ik in goede orde ontvangen.Hopelijk gaan deze langer mee,dan de filters,die er bijaankoop bijzaten. Geen reclame voor Philips.Apparaat werkt verder prima.

Perfect met snelle levering.

Wat is dit top,een compleet onderdelenhuis,die het product vlgs omschrijving waar maakt. Donderdag besteld en de vlgd dag binnen.Het juiste product voor een nette prijs.

Super snel en perfect geleverd

Iets wat een ander bedrijf niet kon leveren binnen een week nadat ik al besteld had terwijl er stond dat er voorraad was Hier besteld laat op de dag en binnen 2 dagen in een perfecte verpakking in huis

Duidelijke site en zéér snelle levering!!!

Snel geleverd en precies conform specificaties

Super dat het hitte-element voor onze 20 jaar oude ATAG oven nog leverbaar is.

Uiterst correcte en snelle afhandeling retouren en betaling. Zeer professioneel bedrijf.

Snelle bezorging helaas komen de bevestiging mails in de spambox bij mij

Snelle levering, goed product

Product is precies zoals omschreven en heel goed verpakt, bestellen gaat eenvoudig en snelle levering. Chapeau!

Snel en zorgvuldig

Het juiste merk onderdeel snel en tegen "normale" prijs aangeraden gekregen en ontvangen.

Goede kwaliteit en snel bezorgd!

betrouwbare winkel online.

Binnen 12 uur werd mijn senseo 1kops padhouder bezorgd. Website is duidelijk,snelle reactie via de mail,keurige afhandeling.

Snelle levering duidelijke communicatie

Handig dat je via de site kan zien of je het juiste onderdeel bij de het juiste apparaat hebt

Mail gestuurd voor informatie nadat deze op dezelfde dag was ontvangen gelijk besteld. Het produkt kon ik de volgende dag al ophalen

Alles snel en conform afspraak en voor een goede prijs

Alles snel en conform afspraak en voor een goede prijs

Wel snel geleverd maar product beschadigd

Ben tevreden met de snelle levering van de ovenisolatie. Het was goed ingepakt. Maar over de helft van de installatie was de aluminiumfolie los van de isolatie. Het materiaal leek al een keer gebruikt te zijn maar omdat ik maar een helft hoefde te gebruiken heb ik verder geen stappen ondernomen

Onderdeel is goed.

Onderdeel was goed. Zelfs voor een machine die al 12 jaar oud was. Alleen zaten de montage bouten er niet bij deze had ik gelukkig zelf nog liggen. Verzending was snel, levering daarin tegen 2 dagen later dan vooraf aangegeven.

eenvoudig bestellen en snelle levering

Even onderdeel zoeken, controleren en makkelijk besteld. Kwam echt snel en erg handig dat deze onderdelen ook los te verkrijgen zijn.

Prima levering en snel

Het bestelde artikel werd snel en goed verpakt geleverd

Binnen één dag werd het product bezorgd, zoals beloofd.

Prima product en uitstekende service.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes