Prima kwaliteit en goede service.

Levering ging snel alleen nu de afwikkeling van de retour nog steeds niks gehoord

Ik heb al maandag gemaild maar nog steeds niks gehoord over dat ik het retour heb gestuurd.

Onderdeel oké, logistiek slecht.

Onderdeeltje van 30 x 10 mm besteld. Past in brievenbus enveloppe, maar wordt verpakt in overmaatse doos waardoor levering uiteindelijk vertraagd is tot 5 dagen omdat Post.Nl het niet op gewenste adres kon afleveren en het op en neer is gegaan naar sorteercentrum. Levering te lang geduurd, niet conform afspraak.

Toppers

Snelle levering en goed en netjes verpakt

X

Heel snelle levering. Ik had eerst een foute levermethode gekozen, en deze werd na mail heel vlug gecorrigeerd.

Heel snel geleverd en keurig verpakt.

Weinig woorden zij genoeg snelle levering en goede producten!

Mooie site, duidelijke omschrijvingen. Snelle beantwoording. Snelle levering.

Top vervanging voor mijn botert koelkast flessenbak

Snelle levering, goede prijs

Bestelde een ovenschakelaar bij de dealer, na 2 maanden nog steeds niets ontvangen. Na wat zoeken vond ik dezelfde schakelaar bij het onderdelenhuis. Binnen 1 dag geleverd en 11 Euro goedkoper.

Waar goed

Goed product

Onderdeel van mijn bestelling was zorgvuldig ingepakt. Beschermd tegen beschadigen. Veel onderdelen aanwezig en snelle levering

Uitstekend geholpen en artikelen snel binnen

Uitstekend geholpen en snel geleverd

Betrouwbaar bedrijf

Super snel is het onderdeel (magnetron glas plaat ) geleverd , slecht in een1 dag top mensen

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Hadden item snel in huis en het paste perfect. Prijs kwaliteit ook goed.

eerste keer bestelling gedaan. keurig op tijd ontvangen

Snelle levering van het juiste product!

Het juiste product was zo te vinden op de site. De bestelling ging soepel en als de snelle levering. Zeer tevreden.

Prima service.

Geleverd volgens de belofte

Snelle service en mee denkend

Onderdeel snel geleverd en met kennis van zaken

Besteld en snel geleverd

Snelle levering van bestelde onderdeel voor scherpe prijs, gewoon top.

Goede site waar onderdeel snel is te vinden voor goede prijs , en snelle levering.

Goede prijs, snelle levering.

Product werd voor een goede prijs aangeboden, en heel snel opgestuurd via PostNL.

Supersnelle levering

Laat in de middag een Boretti-schakelaar besteld en de volgende ochtend al in huis.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes