Snelle levering tegen scherpe prijs

Paneel van vriesvak was stuk. Online op zoek naar vervangend exemplaar. Hier vond ik het origineel voor de beste prijs. Volgende dag al in huis, dus helemaal blij.

Perfect! Ik hou van firma's die de perfectie nastreven

Kan niet beter

Top, rap & netjes

Zeer snelle levering, keurig verpakt. Gewoon (?) prima!

Supersnel en alles correct geleverd.

Heel tevreden.

uitmuntende afwikkeling

mijn online bestelling werd de volgende dag bij het gewenste post-nl punt bezorgd

Snel en netjes geleverd

Alleen een tip misschien om hele kleine bestellingen misschien via de goedkopere brievenbus pakket te verzenden verder dik tevreden de dopjes passen goed

Klopte en het paste

Snelle goede levering

Heel snel en goed geleverd.

Schappelijke prijs en snelle levering.

Snel gevonden wat ik zocht voor goede prijs en zoals beloofd snel en netjes geleverd. Dus zeer tevreden.

Fijne, snelle levering!

Groot assortiment Fijne website om te zoeken Snelle levering Zeer goed ingepakt

Supersnelle levering

Nieuwe stofzuiger zuigmond snel geleverd.

Bedrijf is zelfs telefonisch te bereiken en geen een goed advies. Hier kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen

Vlotte levering en product makkelijk te vinden op de site

Vlotte levering en product makkelijk te vinden op de site

Ruime keus en snel geleverd

Onderdeel snel gevonden en snel geleverd. In dit geval klein onderdeel dat ook in brievenbuspakket had gekund ipv doosje. Praktischer bij levering en misschien minder verpakkingsmateriaal nodig

Goede prijs en snel geleverd

Onderdeel wat ik nodig had was goed geprijst en de dag erna geleverd, top!

Uitstekende service!

Ik had een onderdeel voor mijn wasmachine besteld en twijfelde of dit onderdeel ook paste op mijn type wasmachine (dit was niet geheel duidelijk). Na een mailtje te hebben gestuurd met mijn vraag onting ik supersnel een antwoord terug en werd het onderdeel ook nog dezelfde dag verzonden waardoor ik dit de volgende dag al in huis had. Ik ben super tevreden!

Onderdeel geleverd zoals besteld. Verdere ondersteuning wordt niet geleverd

Onderdeel is erg moeilijk te monteren. Advies hiervoor wordt niet geleverd.

Perfect product en zeer snelle levering

Prima en gemakkelijke Website, product eenvoudig te vinden en te bestellen. Levering zeer snel en perfect product.

Kapotte lamp

De levering was goed op tijd, maar de bestelde lamp was stuk, jammer !

Top geholpen

Gewoon door het vakkundige en vriendelijke advies van de medewerkers altijd een goede ervaringen daar

Snellle levering

Jammer dat de verzendkosten 2x duurder zijn dan het product dat door de brievenbus past

Goed!

Duidelijke site, volgende dag al thuis geleverd.

Geweldig meedenken

Ik wist niet precies welke uitvoering van het product ik nodig had en de medewerker heeft gericht vragen gesteld om bij hé juiste product te komen.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes