Perfect geregeld

Zoals het hoort

Snelle levering, maar verhoudingsgewijs hoge verzendkosten

Goede website. Onderdeel was snel te vinden. Goede en snelle levering maar wel enorme hoge verzendkosten in verhouding. Bij elkaar weegt het minder dan een gram en passen de artikelen op 1 vierkante centimeter. Toch de maximale verzendkosten. Dat klinkt als een winstmarge.

Kwaliteit onderdelen kan beter.

Twee scharnieren aangekocht voor Boretti oven/fornuis. Beide oude scharnieren waren defect geraakt. Scharnieren snel ontvangen en keurig verpakt. Echter één van de twee nieuwe scharnieren bleek op het uiteinde krom te zijn en kon niet gemonteerd worden in de oven deur. Balen, maar met kunst en vliegwerk het voor elkaar gekregen om het onderdeel enigszins recht te krijgen zodat het wel paste in de deur van de oven. Snap niet hoe het kan dat een krom onderdeel zo verzonden wordt. Lijkt mij geen goede controle van het onderdeel voor verzending.

Tip top in orde

Alles in orde en snelle levering

Te gebruiken o nderdelen gemakkelijk te vinden.

Goed telefonisch advies en snelle levering

Goed telefonisch advies en de volgende dag al thuis bezorgd.

Prima service en snel

Supersnelle levering van het bestelde product

Besteld en de volgende dag al bezorgd. Heel prettig!

Supersnel en voordelig

Er was een onderdeel van onze melkschuimer zoekgeraakt en ik vond het bij Onderdelenhuis. Het werd keurig zoals beloofd de dag erna al door mij ontvangen en voor een meer dan redelijke prijs (ergens anders 3x zo duur!)

Snelle levering en goed product voor lage prijs

Supersnelle levering

Alles perfect!!

Goede webshop en snelle verzending .

Snelle levering en product zoals beschreven ben zeer tevreden.

Blij mee snel in huis

snel geleverd

correct geholpen

Prima levering

Goed en snel geholpen

Ze maken waar wat ze beloven!

Binnen 1 dag de bestelde scharnieren in huis.

Goede ervaring

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Snelle levering. Goed product

Set niet compleet

Wel snelle levering

All great!

Replacement part as ordered, very fast delivery, good communication!

Snel en juiste onderdeel

snelle levering en veel aanbod

Hallogeenlampjes besteld die niet overal meer leverbaar zijn. Genoeg voorraad bij Onderdelenhuis Goes, makkelijk besteld en geleverd!

perfect en snel

Gewoon goed!

Het bestelde onderdeel (universele thermostaat voor diepvriezer) volgende dag netjes ontvangen. Omdat dit een universeel onderdeel was moest ik wel een kleine aanpassing maken in de behuizing (ligt niet aan hun!). Hiervoor waren ruim voldoende onderdelen voor bijgevoegd (ligt wel aan hun!), waardoor dit een fluitje van een cent was! Hartelijk dank voor u goede en snelle service, in raadt u site zeker aan!

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes