Snel geleverd en goedkoop t.o.v. anderen

Snel geleverd en goedkoop t.o.v. andere aanbieders.

Jarenlang bestel ik al bij ze

Altijd goede prijzen, en een grote assortiment. En de volgende dag in huis.

Mooie site

Goede verzorging en optijd geleverd.

Leuke aanbieding

Wat een leuke kerst aanbieding. Een toilettas met daarin 3 soorten Vichy producten. Neovadiol dag en nachtcrème en nog een schoonmaakcreme. Een prachtige samenstelling.

Duidelijkheid

Goede en snelle levering

Op tijd bezorgd

Ik ben erg blij met service.

Precies wat ik heb besteld en snelle levering

Super top service!!

Altijd vetrouwbaar, quality een snel delivery. Bedankt!

Bestelling ging makkelijk en bestelling snel geleverd

Snel het juiste product in huis

Snel het juiste product (6 x Reflex Spray) in huis. Keurig verpakt. Wel n beetje prijzig. Maar, dat geldt natuurlijk voor bijna alles tegenwoordig.

Goede producten met een goede prijs en snelle levering

Het door mij gekochte product was goedkoper dan andere webwinkels en de levering ervan was snel.

Aanrader

Zeer kwalitatieve producten. Heel ruim gesorteerd. Goede communicatie. Perfecte verpakking en verzending met track en trace.

Erreg goed!!

De ervaring voor is uitstekend maar die daarna is irritant i..v.m.de beoordelingen (reviews)waarom wordt gevraagd. Daar krijg ik jubeltenen van en wordt het me zwaar te moede.

Super blij!!

snelle levering en goedkoper dan andere online drogisten

goede en snelle levering

Het artikel wat ik bestel, kan ik niet bij veel winkels kopen. Het voldoet uitstekend en de bezorging is correct en heel vlug. Dank!

Heel tevreden

De eerste keer dat ik wat heb besteld bij Viata en ik ben heel tevreden, zowel over het productaanbod als de snelheid van leveren en de wijze van communiceren. Heel positief!

Keurig netjes en snel

Keurig netjes en snel is mijn bestelling geleverd

Duidelijk webaanbieding, eerlijke info en vlotte levering

Prettig

Super snelle levering

Gemakkelijke site; veel keuze; redelijke prijzen.

Ik ben al jaren klant. De bestellingen zijn gemakkelijk te plaatsen en de bezorging is snel en zonder problemen. Zo nu en dan extra kortingen voor de middelen of voor het bezorgen. Het is goed winkelen bij Viata, daar komt het op neer.

Ruime keuze en snel in het afleveren.

Efficiënt

Vlot besteld, vlot geleverd, geen gedoe.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek