Snelle levering en goed verpakt!

Ik deed een bestelling en de volgende dag heb ik mijn bestelling al ontvangen. Alles was netjes en veilig verpakt. Bedankt voor de service!

uitstekend!

het beeldje zag er perfect uit!!

geweldig

toen ik op uw site keek kon ik mijn ogen niet geloven . wat een mooie dingen van swarovski kristal . dus meteen mijn bestelling geplaatst door fout van post NL kwam het wat later binnen maar ik werd super goed op de hoogte gehouden door medewerker van kristalonline . ik ben erg tevreden met wat ik besteld had dus nog een bestelling gedaan en de volgende dag werd het bezorgt erg goed verpakt . ze hebben er een nieuwe klant bij . wat een geweldige service en wat een schitterende swarovski hebben ze daar . heel erg bedankt voor uw goede service

Goede snelle service.

Simpel te bestellen en goede snelle service.

Stipt en verzorgd !

Bij een andere verdeler van de beertjes heb ik al meegemaakt dat ze niet veilig verpakt waren en dus stuk in de doos zaten, maar die van jullie waren super veilig verpakt en ongeschonden ! Daarom ben ik blij dat ik jullie kwaliteit heb mogen ervaren en in de toekomst nog veel gebruik zal van maken ! Groetjes Els en Wim !

Alles was geweldig! Goede communicatie, snelle verzending, veilige verpakking, goederen 1+. Ik ben zeer tevreden en beveel het graag aan!

Vlotte levering

Geen op of aanmerkingen

Steeds vlugge levering, goed verpakt en het item telkens in perfecte staat!

Goede service. Pakketje kwam mooi optijd binnen

Veel keuze voor een vriendelijke prijs, echt een aanrader

Snelle service, goed ingepakt en betrouwbaar bedrijf

Vlot besteld en snel geleverd

Vlot besteld en snel geleverd

De beste plaats voor Swarovski lovers!

Fantastische service! Al twee grote aankopen gedaan en heel tevreden over de hele lijn. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, super veilig ingepakt in stevige doos, snelle verzending. Heel fijn telefonisch contact bij vragen. Ik ben een tevreden klant!

Goed en betrouwbaar

Heb er vaker bestelling gedaan en altijd goed gegaan dus zal daar vaker bestellen

Snelle zorgvuldige levering,zeer goed verpakt.

Prachtige stukken, snel geleverd

Na mijn bestelling heb ik deze snel ontvangen. Prachtige stukken, helemaal gaaf en voor een mooie prijs, in een woord super!

Mijn bestellingen in prima staat geleverd en heel snelle service.

Fijn service!

Helaas was het artikel wat ik besteld niet meer op voorraad. Er werd gelijk telefonisch contact gezocht om dit te vertellen en gevraagd of ik wilde wachten op het artikel of wilde annuleren. Na mijn besluit on erop te wachten heb ik gelijk een telefoontje gekregen toen ze het artikel binnen hadden en dat het verstuurd is. Erg fijn hoe het gecommuniceerd werd en zeer tevreden over de service!

zoals altijd, prima

Duidelijke foto's en prima service.

prima geholpen en een super mooi cadaeu gehad erg bedankt

super geholpen

Een vlotte behandeling van mijn bestelling

Mijn ervaring is positief in alle opzichten

Super!!

Snelle levering, mooi verpakt. Top service!

Snelle levering.

Heel goede ervaring mee. Netjes verpakt. Geen beschadiging. Alleen maar lof.

Kaufe gerne wieder

War mit der Lieferung sehr zufrieden. Kaufe sicher wieder ein. Liebe Grüße aus Wien

perfect

Keurig op de gewenste dag geleverd, altijd. Ook altijd zeer goed verpakt.

Alles OK

80 Rijksstraatweg