SUPER

Ik ben er superblij mee, snel en correct ook goed verpakt. Kortom gewoon Super! dank je wel!

Snelle levering. Goed verpakt.

Top geregeld

Snelle levering, uitstekende verpakking

Snel en tot in de puntjes geregeld

Zeer breekbare aankoop die zorgvuldig was ingepakt en gestickerd, met zelfs nog een kleine SCS-attentie erbij! En dat alles voor een prima prijs.

Het bestelde voldeed aan de verwachtingen en kwam snel en goed aan

Geweldig’

Snelle levering, goed contact te krijgen, bestelde product was prachtig en boven verwachting. Heel blij mee!

Heel goede ervaringen

Mijn dochter en ik bestellen regelmatig hier. Altijd snel en netjes ontvangen.

perfetta

Mi piace acquistare da Kristalonline perchè è un venditore molto serio e anche perchè si possono fare dei buoni acquisti!

perfect

Zoals steeds verzorgde service, snelle levering en artikelen in absoute nieuwstaat. Dankjewel!

Zending was perfect! Roos was voor iemand een cadeautje en vaasje met vergeetmenietjes cadeautje voor mezelf. (Wil nu toch even vragen: men zou toch als klant een klein cadeautje uwerzijds ontvangen, of heb ik het verkeerd begrepen? Helaas zat dat er niet bij).

Binnen 2 dagen bezorgt

Het is helemaal top, mn Swarovski Ottertjes waren binnen 2 dagen bezorgd. De site werd me eerder aangeraden door een oud collega die ook regelmatig besteld hier. Enige onhandige is dat de pakketdienst geen optie geeft voor het kiezen van een andere besteldag, maar dat ligt niet bij kristalonline.

Uitgebreid assortiment Swarovski. Heel blij dat ik Swarovski wat uit het assortiment is toch bij Kristalonline nog heb kunnen bestellen. Heel goed verpakt en snel in huis. Leuk de persoonlijke note op de factuur.

Zeer snelle en goede service en aantrekkelijke prijzen.

Alles perfect geleverd

Perfect ingepakt

Het is precies wat ik verwachte, zo goed ingepakt dat het kristal heel aan komt, de foto op internet geeft precies weer wat ik gekregen heb. Helemaal tevreden

snelle levering en goed ingepakt

M.n prachtige vlinder gekregen Was er super snel mooi in. Gepakt in een koker de vlinder betekend veel voor mij staat voor mij overleden mam.s en mooi groot toppie Hier voor had ik een kleine helaas heb ik die laten vallen ven blij met deze super grote vlinder Met vriendelijk Groet Greetje

Fantastisch.

Mijn ervaring met kristalonline is gewoon hartstikke goed. Ik bestel en het bestelde wordt heel snel thuisbezorgd. Alleen de de besteldienst is niet correct.

Uitstekende service!

Snelle levering die goed verzorgd is. Beeldjes in zeer goede staat zoals omschreven.

Zoals gewoonlijk weer super

Wij bestellen 1 a 2 keer per jaar hier een stuk voor moederdag en een wisselende gelegenheid. Slechts 1 keer wat problemen gehad wat een probleem was bij de post. Altijd super geholpen wanneer we vragen hadden en hele lieve mensen gesproken die enorm goed meedenken en met passende oplossingen komen. Wij zijn uiterst tevreden. En zullen ook uiterlijk volgend jaar weer terug keren voor een nieuwe bestelling.

Goed, snel, correct

Mijn bestelling is goed, snel en correct uitgevoerd

Super goed

Reeds meerdere malen tot volle tevredenheid bij Kristalonline besteld. Ruim assortiment en doorgaans goedkoper dan de reguliere winkels. Bestelling altijd keurig netjes verpakt en snel geleverd (binnen 1 tot 2 werkdagen).

Perfecte service

Hele goeie ervaring, besteld en ook snel thuis bezorgd, ze hadden er geen doosje bij en ben netjes gebeld of dat mocht, hele vriendelijke service en heel netjes behandeld! Top bedrijf!

Ssupper service.

Besteld. 2 dagen later reeds in bus. Supper geregeld.

zoals gewoonlijk weer een perfecte levering snel en keurig verpakt.

zie boven

80 Rijksstraatweg