Snelle correcte en vriendelijke reactie.

Snelle correcte en vriendelijke reactie.

Je ontvangt wat je heb besteld.

Alles netjes in de bijbehorende doosjes verpakt. Niets beschadigd. Top.

Geweldig.

Snelle en goed verpakte verzending

Alles prima gegaan

Besteld en de volgende dag al thuis. Mooie webshop

Goede snelle service

Schnell Zustellung und super Ware

Alles super

Snel en goed verwerkt en verzonden alles positief

Ik heb dit als zeer fijn ervaren

Ik zag precies het beeldje dat paste bij mijn kleinzoon. Zo mooi als de foto was zo is het ook in het echt. Ik ben zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding en over de verzending. Dus al met al, met alles tevreden.

Betaling verloopt altijd correct.

Betrouwbaar en zeer goede keuze wat betreft beeldjes etc van Swarovski Kristal. Verzending ook altijd correct.

Top webshop

Snel verzonden en secuur verpakt. Schappelijke prijzen. Houden zo. U heeft er een vaste klant bij. Fijn ook de keuze uit meerdere betalingsmogelijkheden.

Kristalonline biedt goede service, ze bellen je op om te vragen of alles goed is verlopen. Het was de eerste keer dat ik iets heb besteld bij Kristalonline maar zal zeker in de toekomst weer wat bestellen.

De producten worden netjes en goed verpakt .

Alles is goed gegaan.

Zeer zorgvuldig verpakt en binnen de voorziene termijn geleverd, correct!

Kleine opmerking, het adres van de buur die ik toevoegde wanneer ik niet thuis zou zijn, werd standaard als verzendadres gebruikt. Dit was niet de bedoeling, maar het eindresultaat was in orde, mijn pakket werd zorgvuldig afgeleverd.

Besteld nog gebeld en omgewisseld dit kon ging goed, alleen ik kreeg geen mail wanneer de pakketjes kwamen en ze zo niet kon volgen. De pakketten werden bij buren bezorgd maar ik wist niet welke buren. Buren brachten het netjes maar het kan ook dat het blijft staan bij de buren. Dit vind ik minder.

Snelle levering en goed verpakt. Interessante prijs. Al meermaals aankoop gedaan

Voor herhaling vatbaar

Mooi exemplaar gekregen snelle verzending. Goede communicatie.

Zeer correct en vlot.

Prima Website

Goed verpakte,en snelle levering

Super vriendelijk

Niets was teveel

felice di visualizzare tutti i prodotti da voi proposti

++++++++++++++++che contenta,veloci ,e ottimi

Dit zijn toppers

Alles goed en soepel zoals verwacht

Beter kan gewoon niet voor mij

Al jaren kennen wij elkaar. Al veel mooie stukken swarovski gekocht. Dit zijn mensen die doen wat ze beloven en ik kan niet meer zeggen dan dat dit bedrijf een top bedrijf is en dat komt alleen door de juiste mensen die het runnen.

80 Rijksstraatweg

Numansdorp 3281 LW