Alles liep vlekkeloos, zoals beloofd.

Makkelijk besteld, kon de leveringsdatum nog wijzigen toen bleek dat het mij niet paste. Superservice!

Tevreden

Goed verpakt. Ruime doos. Sticker breekbaar op de verpakking. Snel verzonden. Levering ok. Factuur ingesloten. Artikelen in orde.

Gewoon top

Snel geleverd netjes verpakt

Betrouwbare verkoper

Bestelling werd snel en goed verpakt afgeleverd. Het stuk verkeerde in perfecte staat. Ik zal hier zeker weer als klant terug komen.

Altijd vlugge verzending en alles in perfecte staat !!

Ik heb al vele swarovski gekocht en alles is altijd netjes en goed verpakt ! en ook een snelle verzending en levering . Topservice bij jullie

Goede website en geweldige service

Uitdtekend

Snel en veilig aangekomen. Omdat het onze huwelijksverjaardag was, werden de artikels apart verpakt in cadeau verpakking. Vrouwlief was supertevreden. Dankuwel Kristalonline. D.

Pakketje kwam op tijd en het kado viel zeer in de smaak. Top!

Snelle levering en alles heel correct verlopen!

Zoals altijd is alles perfekt geregeld.

Heb al vaak besteld en de afhandeling is altijd goed. Nog nooit een klacht gehad.

Hier bestel ik nog

Weer een super service. Bedankt.

Steeds keurig verzorgd.

Een levering is altijd verzorgd. En ook keurig op de geplande tijd.

Snelle levering van een kwaliteitsproduct

Ik wilde een leuk kado kiezen voor mijn dochter en had op de site veel keus. Bestellen ging gemakkelijk en de levering was snel. Mijn dochter is er blij mee.

Vlot en betrouwbaar!

Goed ingepakt.

Altijd perfect

Zoals altijd vriendelijke mensen en tevens snelle levering. Veel op voorraad tegen goede prijzen.

Vendeur au top, je recommande vivement Kristalonline (from France)

Des prix corrects, rapide et efficace, et toujours très bien emballés. Je referais des commandes sans problèmes. Merci Karel et Daisy ;-)

De mensen bij kristal online zijn zeer vriendelijk en de snelle service is super.!!!!

Uitstekend !

Mooie stukken en goede communicatie en service - tot de volgende keer.

Goed en snel geholpen toen er wat mis ging bij de aflevering.

Alles super in orde !!!

Snel, vriendelijke en goed ingepakt. Bedankt.

Vlot en snel afgehandeld

Bestelling werd snel en goed afgehandeld

Al jaren een geweldig bedrijf in swarovski kristal.

Al jaren klant bij deze vriendelijke mensen die weten hoe je een klant als koning behandeld. In Al die jaren mooie stukken gekocht bij hun en elk stuk wordt met veel zorg verpakt en bij je thuis bezorgd. Ik hoop dat we nog veel jaren samen zaken kunnen doen.

Mooi assortiment, goede prijs en prima service.

Ik heb al diverse malen kristal bij u gekocht en blijf een trouwe klant.

Altijd perfect!

Ruime keus met goede prijzen en altijd snel geleverd.

Snelle verzending en alles prima in orde!

Snelle verzending, interessante prijzen, goede service. Heel tevreden!

80 Rijksstraatweg

Numansdorp 3281 LW