heel goed

voor de eerste keer gekeken on line en besteld prima ontvangen in goede verpakking.

Geweldig!

Altijd duidelijke info op de site. Snelle reactie bij vragen en snelle levering. De geleverde spullen zijn precies (of beter) als toegezegd! Ik kom zeker wéér terug. Veel liefs Angelique

PRIMA

Artikel was in eerste instantie niet in voorraad. Verzocht mij te melden wanneer dit weer in voorraad was. Dit werd accuraat uitgevoerd en na bestellen werd het snel en in goede orde geleverd. Heel tevreden.

Zeer snelle levering

De dag na mijn bestelling al binnen, keurig verpakt en ook bij mijn bestelling gelijk antwoord op mijn vraag

Uitstekend!

Groot assortiment, lage prijs, prachtige kwaliteit, snelle levering! Geweldige klantenservice! Echte aanrader!

Ze denken met je mee

Wat gekocht en verkocht en de handelingen verliepen voorspoedig

De bestellingen worden snel verstuurd en goed verpakt

Grote keus tegen concurrerende prijzen en een goede service bovendien!

De site is overzichtelijk en het is er aangenaam shoppen. Ik heb tot nu toe drie bestellingen gedaan. Omdat de eerste twee elkaar snel opvolgden, werd ik meteen gebeld door Kristalonline om te melden dat deze bestellingen samengevoegd konden worden, zodat ik maar één keer verzendkosten hoefde te betalen. De dubbele verzendkosten werden direct teruggestort. De derde bestelling had ik daags na de order (laat op een avond) al in handen. Veel dank, en tot de volgende bestelling.

Super service, snel verzonden!

Geweldig. Ga zo door!

Uitstekend!

Snel, goed verpakt en concurrerend!!

Goede service en kwaliteit van het product

Uitstekende service en kwaliteit snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering en goede kwaliteit

Artikel is in perfecte staat en zeer snel geleverd.

Goed ingepakt en geleverd zoals afgesproken

Voor het eerst bij Kristalonline besteld en het voldoet aan al mijn verwachtingen. De goed geprijsde product met de bijbehorende doos en certificaat werden veilig en goed ingepakt. Zij leveren volgens de specificaties en binnen de tijd die zij hadden aangegeven. Een prima en betrouwbare winkel voor Swarovski artikelen. Zal zeker vaker bezoeken en ook bestellen.

Prettig winkelen

Al een aantal maal wat Swarovski hier gekocht. Via de site makkelijk zoeken en wordt keurig en snel verzonden

geweldig

netjes verpakt goed aangekomen.

Alles ontvangen. Sneller dan verwacht. Mooie beeldjes. Top

Zeer Goed

Goede Website, grote keuze, zeer goed telefonisch contact. Zeer goede dienstverlening, gemakkelijk betalen. Zeer goede informatie inzake de vooruitgang van het bestelproces, bezorging goed geregeld.

Het is snel geleverd, in perfecte staat

Binnen 2 dagen geleverd, goed verpakt, zonder beschadigingen

Snelle levering en keurig verpakt

Super snelle en nette levering

goede ervaring

duidelijke site, prijs kwalteit is uitstekend

Afspraak wordt nagekomen!

Overzichtelijke wijze van bestellen. Heldere terugkoppeling stand van zaken! Snelle levering!

Ok

Goede service, vlotte afhandeling .

Goed ingepakt en snelle levering!

80 Rijksstraatweg

Numansdorp 3281 LW