Zoals elke keer weer prima !

Goed assortiment tegen redelijke prijzen met eerste klas service.

Snel, correct en zorgvuldig

Snel, correct en zorgvuldig

Snelle verzending van het pakketje en zorgvuldig ingepakt.

Kreeg beschadigd wereldbol een goede voor terug.

Tevreden.En nu verder sparen.Wie weet over een tijdje de volgende keer voor de lage prijs.

Super !!

Fijne service. Heel snelmijn bestelling gekregen. Ook kan je met after pay betalen! Goede zaken doen met dit bedrijf Kristal online. Top!!!

Betrouwbaar en keurig

Tweede bestelling al. producten zitten goed verpakt en worden snel geleverd

Ik krijg netjes een email als een kristalletje weer op voorraad is. Goed en zorgvuldig verpakt en snel ontvangen.

Artikel perfect zoals beschreven

Het item was in perfecte staat, bijzonder snelle levering en uitstekende communicatie. Willem

Goede en snelle service

Ik had mijn bestelde eendjes goed verpakt en snel in huis. Top

Geweldige ervaring

Super snel bezorgd en heel goed verpakt. Ben super blij dat ik de tulpen weer compleet heb!!!

TOP!!

Bestelling en Bezorging, netjes en keurig!!!

Uiterst top!

Ik bestel vaak bij kristalonline, omdat ik altijd kwaliteit kristal krijg en er wordt altijd rekening gehouden met opmerkingen (bij de bestelling). De levering is snel en mocht er iets niet in orde zijn, staan ze klaar om te helpen.

Goede service en aflevering.

Zie korte omschrijving.

Snelle service, prima verzending

Zoals altijd een super service. Maar dit keer was er iets aan te merken; De scharnieren en de sluiting van het doosje waren niet mooi, er zat roest op. Dat is jammer als het een kadootje is. Ik zal hier wel blijven kopen. Want na alle vorige prima bestellingen scoren ze nog steeds hoog.

Goede prijzen en snelle verzending!

Website werkt perfect, de prijzen zijn goed en wordt super snel verzonden. Producten zijn goed verpakt. Veel aanbod van Swarovski.

Altijd prima service!

Makkelijke en duidelijke website. Nette prijzen. Alles goed verpakt en snel verzonden. Vriendelijke mensen.

Alles is duidelijk, snelle levering, netjes verpakt

Als je belt wordt je keurig te woord gestaan.

N.v.t.

Na het bestellen direct en bevestiging dat de order is ontvangen en kort erna een bevestiging van verzending. De volgende dag geleverd en zo verpakt dat er wel een olifant op de doos kan zitten zonder beschadigingen door alle luchtplastic. Voor mijn verzameling zeker weer een bestelling bij Kristalonline.

Toppie

Heb meerdere keren bij besteld, een goede website is altijd goed ingepakt en snelle levering

Super tevreden

Ontzettend blij dat ik opnieuw een zeldzaam Disney stuk in mijn collectie mag verwelkomen dankzij Kristalonline. Snelle service en verzending, alles tip top in orde!

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld

Correcte prijzen, veel voorraad

Eerlijke en correcte firma. Reeds meermaals zaken mee gedaan. Altijd topservice!

Top Service

Alles super sehr schneller Versand.

Super service

Spelen goed in op de wensen van de klant en zorgen dat die vervuld worden

80 Rijksstraatweg

Numansdorp 3281 LW