Prima de luxe!

De zending werd snel en goed verpakt afgeleverd. Object in Originele verpakking. We waren aangenaam verrast.

Super webshop en snelle levering van bestelde artikelen.

Goed ingepakt en snel geleverd. Helemaal blij met de nieuwe beeldjes!!!

prachtig product

Beeld is wonderschoon en de verpakking zeer professioneel en veilig. Wist niet wat ik zag! Voor het versturen is Kristalonline afhankelijk van een bezorgdienst en die liet het volkomen afweten. Ondanks de mailbevestiging, dat op een bepaalde dag afgeleverd zou worden, werd het toch een andere -ongewenste- dag. Zeer teleurstellend. Buren waren toch bereid pakket in ontvangst te nemen, terwijl ikzelf nooit pakketjes aan neem. Ik kan nu niet meer weigeren

Super!!

Sinds lang op zoek naar Mickey de tovenaar, dankzij Kristalonline heb ik hem in mijn bezit. Snelle, vriendelijke service.

perfect!

Keurig, snel,gewoon goed

Goede informatie en levering

Toen mijn lievelingsproduct weer op voorraad was kreeg ik meteen een mailtje en kon ik hem direct bestellen! Snelle levering en fijn dat je achteraf ook kunt betalen.

Snel goed verpakt

Goed verpakte bestelling werd al de volgende dag geleverd .

Ik had 2x het zelfde besteld, tevens ook op kaartje geschreven, moest verzonden worden na twee verschillende adresssen Werd ik gebeld of ik geen foutje had gemaakt Nee, dat had ik niet Maar toch fantastisch dat ze het checkte

Uitstekende kwaliteit en dito service !

Zoals te doen gebruikelijk weer uitstekend geholpen - puntgave stukken voor prima prijzen en met een geweldige service. Koop hier graag, een vertrouwd adres :)

Kan niet beter!

Ben heel tevreden, volgemde week komt er weer een bestelling aan! ( het blauwe olifantje)

prima service en prijzen

Al meerdere malen besteld via deze webshop. Altijd snelle verzending, correcte prijzen en zorgvuldig verpakt zoals het hoort. TOP !

Snelle levering, vlotte service. Vriendelijk aan de telefoon. Winkel met vertrouwen.

Schitterend

Voortreffelijke communicatie, verpakking, snelle levering en prima waar. Zeer aanbevolen.

Snel en betrouwbaar mijn aankopen in huis.

Goede website, duidelijke omschrijvingen, snelle levering. Altijd zeer tevreden.

Tevreden

Ben er heel blij mee blijf zeker bij jullie zo af en toe kopen

Gewoon goed en betrouwbaar

Mooie prijzen, snelle bezorging en goede service.

Geweldige service

Besyeld,betaal,geleverd. Geqeldig

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering goed verpakt tevreden

Goed verpakt en snelle levering

Top geleverd

Snel en duidelijk alles ga morgen nog een kruis bestellen voor iemand gr

Tip top in orde

Tip top in orde snel geleverd.

nette en snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Goede service, snelle levering en zeer goed verpakt.

Alles perfect

Bestel nu al een paar jaar het blijft goed nog geen enkel probleem gehad in een woord geweldig

80 Rijksstraatweg

Numansdorp 3281 LW