Alles OK

Professioneel ingepakt

Exceptional service and shipping care!

The service was exceptional. The sculpture was packaged above expectation to ensure it arrived perfect. I will absolutely purchase from again! Thank you

Prima firma

Mooie kwaliteit! Altijd snelle en verzorgde bezorging! Goede prijzen!

Super snelle correcte vriendelijke afhandeling geweldige service

Laat besteld en tog op tyd ontvangen. Heel vriendelijk en behulpzaam bij contact naar aanleiding van vragen.

ZEER GOED

BEN HEEL TEVREDEN ALLES IS HEEL GOED VERPAKT EN WORDT IN EEN PERFECTE STAAT GELEVERD.

Alles mooi verpakt en intakt alsook vlugge levering

Super kwaliteit, snelle verzending en eerlijke service!

Perfect snel geleverd

Perfecte en snelle levering, goed verpakt

Snel en correct

Mooie sterren en netjes en snel geleverd

Zeer tevreden.

Dit is voor mij de eerste keer dat ik bij Kristalonline heb besteld.Levering zeer snel en ook netjes ingelicht dat er bij een artikel niet een originele doos bij geleverd kon worden.Ben erg tevreden.

Geweldig!

Mijn ervaring met kristal online is in 1 woord geweldig! De tijd tussen bestellen en bezorgen klopt. De verpakking is buitengewoon goed. Kortom: ik ben zeer tevreden

Top service!!!

- Heel vriendelijke mensen - Snelle verzending - pakketjes worden goed ingepakt waardoor er geen beschadiging kan plaats vinden - Betrouwbaar - Meermaals besteld en ga dit in de toekomst zeker nog doen

Fijne shopervaring

Ik vond het erg fijn om bij jullie te bestellen. Het personeel nam contact met mij op toen bleek dat er een mini beschadiging op mijn beeldje zat en dat ook nog de laatste bleek te zijn. Ik kreeg toen korting en toen ik vroeg of ze dan een ander beeldje erbij konden doen hetzelfde als de korting was dat geen probleem! Het kwam erg snel aan en had daardoor toch nog een leuke verjaardag. Al met al top service! Hier ga ik vaker bestellen.

fantastisch

pure professionaliteit, snelle levering, ik raad deze winkel van harte aan

Hele goede en snelle service

Snelle levering eerlijke prijs!

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop! Snelle levering, goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Dit is de 2e keer dat ik iets besteld heb en zeker niet de laatste keer. Ik zou jullie echt aanbevelen. Bedankt weer voor de goede service!

Altijd verzorgd en heel goed.

Het kristal is gaaf en met zorg verpakt. Daarnaast ook betaalbaar. Daar worden veel mensen blij van!

Zeer goed bevallen.

Fijne duidelijke webshop. Prima ingepakt en snel verzonden.

Goed beschermde, zekere, snelle levering van Swarovski kristal

Ik heb verschillende producten besteld, maar allen zaten nog eens apart beschermd 8n de doos. Ben heel blij met de kerst sterornamenten, vooral omdat ik eentje tijdens kerst stuk gemaakt heb en dacht dat ik die nooit meer zou kunnen vervangen maar gelukkig wel.

Duidelijk en snel geleverd

Duidelijk en snel geleverd

Uitstekende service

Mijn bestelling was degelijk verpakt en werd snel verzonden. Ik ben heel tevreden over Kristalonline.

Zoals altijd weer helemaal perfect!

Zoals altijd weer helemaal perfect!

Snelle levering en service! * KRISTAL-ONLINE*

Zou zeker weer een bestelling doen. Mvg Selvedin S.C Smetsers