Snelle levering en goede service

De artikelen waren heel goed verpakt en de levering was heel snel (en dat met de feestdagen)

Vollkommen zufrieden

Hat alles bestens geklappt

Goede snelle levering

Niets negatiefs op te merken. Snelle levering en voor een goede prijs!

Super snel bestelling netjes en verzorgd binnen,meestal binnen een dag.

Snelle en correcte levering

TOP VERKÄUFER

Ich finde, dieser Händler ist mit Abstand der Beste, wenn es um Swarovski geht. Top Ware, schneller und extrem gut verpackter Versand, sehr freundlicher und kompetenter Kundenservice. Seit vielen Jahren mein Lieblingshändler und das wird hoffe ich, noch viele Jahre andauern. Dankean Karel und Daisy

Excellent online shop

Great choice of products (including old editions in mint condition), excellent customer service (easy communication and fast answers to requests), fast shipping with no problem, even for delivery in another country. Very happy of my experience with that shop.

Geweldige aflevering netjes en veilig verpakt.....

Prima ervaring met kristalonline ......nog even sparen en ik kom zeker terug bij jullie.....groetjes....

Altijd tip top in orde!

Zeer fijne firma om je bestelling te plaatsen. Alles prima in orde. Topkwaliteit!! Heel bereikbaar, erg vriendelijk en hulpvaardig! Heel goede service!

De nummer 1 in swarovski.

Vriendelijke, behulpzaam en een goede service. Super.

Goed, zeer goed. Zeer correct in alles, qua opvolging van mail. Ook levering aan huis zeer correct. Enkel lof

Mooi assortiment met scherpe prijzen en snelle levering!

Prima kwaliteit Swarovski in nieuwstaat. Makkelijk online te bestellen en snelle levering. Stukken worden keurig / veilig verpakt verzonden en zijn helemaal gepoetst. Zeer tevreden dus en dankbaar!

supersnelle levering, indien op voorraad en goed verpakt!

als een artikel niet op voorraad is en je laat je email achter, krijg je zodra het artikel weer op voorraad is, direct een mailtje. Super!

Mooie kwaliteit.

Het beeldje voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Het bestellen ging eenvoudig en werd heel goed op de hoogte gehouden van de verzending en levering.

Zeer goede service

erg tevreden!!

snelle levering, is zoals op foto, tevreden klant, dank u

top

Hele afhandeling prima verlopen

Vlugge en correcte levering zoals voorgaande jaren. Super !

Zoals al geschreven : Vlugge en correcte levering zoals voorgaande jaren. Super ! Niets op aan te merken. Een aanrader voor iedereen die van Swarovski houdt.

Heel behulpzaam en erg vriendelijke mensen ondanks de kerstdrukte! Dank jullie wel!

Een dikke 10 dus!

Goede prijzen

Vlotte levering

Goede service. Er wordt nagebeld over bestelling om extra te controleren. Alles netjes verpakt. Vriendelijk aan de telefoon.

Prima service.

Na mijn vraag over een niet op voorraad stuk, kreeg ik een e-mail dat deze weer op voorraad was, zodat ik deze alsnog kon bestellen. Prima service dus!

Duidelijk afspraken en snelle levering

Duidelijke omschrijving van de spullen en een grote diversiteit op de site. Zaterdag besteld maandag in huis

Tijdens het bestellen ging er iets fout. Toen ik belde om hulp was het net lunchpauze. Ondanks de pauze werdt ik toch geholpen. Ik zeg super service zouden andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

80 Rijksstraatweg

Numansdorp 3281 LW