Goed en snel . Ook i.v.m drukte

Goed en veilig verpakt en aangekomen

Super snel en netjes!

Gelukkig bij Kristalonline op het nippertje nog een kerstornament 2020 kunnen vinden. Super snel verzonden en keurig ingepakt. Kan niet beter.

geweldige service

bestel al jaren swarovski bij hun vriendelijke mensen goede prijzen en snelle verzending

Keurig geregeld

Bestelling geplaatst en betaald. Kreeg netjes bericht dat de bestelling geplaatst was en verzondenging worden. Daarna bij verzending bericht ontvangen, 2 dagen na bestelling netjes afgevoerd, heel goed verpakt. Kortom: kon niet beter en zeker een aanrader en voor mij voor herhaling vatbaar!

Netjes op tijd

Netjes optijd geleverd en ook het beeldje zelf was helemaal top

Heel goed geregeld.

Bestelde artikel is prima in orde. Alleen op de levering heb ik wel wat aan te merken. Wij waren onverwacht de dag van bezorging niet thuis, maar de bezorger had het doosje gewoon voor de voordeur op de grond gezet. Wij waren savonds laat pas thuis en het pakketje had zomaar door een onbevoegde meegenomen kunnen worden. Het was beter geweest dat dit bij de buren of ophaalpunt afgegeven was. Nu is het goed gegaan, maar u zou de vervoerder hier op aan kunnen spreken, juist omdat er meest waardevolle spullen inzitten.

Het artikel is erg mooi. Keurig netjes verpakt en op het juiste moment afgeleverd. Heel erg bedankt! Ga zeker vaker bestellen.

Naar jaren lang zoeken heb ik eindelijk mijn sneeuwvrouw. En snel geleverd.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Uitstekend!

Nog nooit problemen gehad, alles netjes op tijd en in perfecte staat. Zéér tevreden.

Perfecte snelle levering. Een aanrader!

We blijven klant!

Goed geregeld.

Netjes ingepakt, keurig geregeld.

gewoon goed

snel geleverd goed verpakt

Het was de eerste keer dat wij een bestelling plaatste, wij zijn zeer tevreden naar de correcte service, waarvoor dank.

Snelle levering. Zeer goed verpakt. Super service. Een zeer tevreden klant

Zoals altijd zeer correct en snel.

Ik zou geen betere wegschop in deze categorie kunnen bedenken

Goed contact, snelle levering. Alles oké.

Geweldig, makkelijke bestelling en super snelle levering

De site is duidelijk in wat er is en wat daarvan te bestellen is. Zo krijg je als beginnend verzamelaar een goed overzicht. De snelle levering maakt dat alles vertrouwd voelt en voor herhaling vatbaar.

Bestelling en afhandeling top.

Minpunt voor besteldienst. Volgens Track & Trace werd pakket op donderdag geleverd. Om 18u nog steeds niets. Op vrijdagmorgen 11u per toeval ontdekt dat pakket voor de deur stond. Wanneer het daar gezet is, is ook niet in track & trace te zien. Even aanbellen is toch wel een kleine moeite ? Gelukkig heeft niemand zich het pakket toeegeëigend.

perfect

reeds regelmatig gekocht en nog steeds een hele goeie ervaring , steeds tevreden geweest

Super handige site en snel geleverd

De website is overzichtelijk. Je kan eenvoudig een bestelling plaatsen en de producten worden super snel geleverd. Dank jullie wel

Super service en goede verpakking

De prijzen zijn lager als op andere wesbites. De service is netjes en erg belangrijk vind ik de verpakking.

Super ervaring!

Snelle afhandeling van bestelling.

Uitstekende service

Mooie producten die goed verpakt en snel worden verzonden.

Veel keuze, interessante prijzen en snelle levering

80 Rijksstraatweg

Numansdorp 3281 LW